Închide meniul

Ultraşii Rapidului, şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu: „E de domeniul fantasticului. Anul este compromis”

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2023, 11:04

Reclamă
Ultraşii Rapidului, şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu: „E de domeniul fantasticului. Anul este compromis

Ultraşii Rapidului, şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu

Fanii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

Ultraşii Rapidului sunt şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu de la echipă, cu atât de puţin timp rămas până la începutul unui nou sezon, unul în care giuleştenii au obiectiv clasarea pe podium, dar şi câştigarea Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a lăsat-o pe Rapid, cu şase zile înaintea primului meci oficial al feroviarilor din stagiunea următoare. Rapid – Sepsi e vineri, de la 21:30, în format live text pe AS.ro. Bocciu a avut un mesaj clar pentru conducere: „sezonul este compromis”.

Ultraşii Rapidului, şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu

„Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor.

Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri…

Reclamă

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: >>. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”, a spus Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, citat de prosport.ro.

Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid

Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid. Fostul tehnician al giuleștenilor a postat, pe rețelele de socializare, un paragraf în care le mulțumește oamenilor apropiați de echipă, dar și fanilor.

Antrenorul a ținut să le ureze celor de la Rapid, în mesajul postat pe rețelele de socializare, „mult succes în continuare”. De asemenea, acesta a menționat că se simte mândru după perioada petrecută pe banca echipei din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

„Se încheie o etapa de care sunt mandru si care m-a facut mai bun si pe plan profesional si pe plan personal. Ca si in cariera de jucator, in cariera de antrenor accept noi provocari si oportunitatea care mi se ofera cred ca ma va ajuta pe viitor.

Vreau sa le multumesc tuturor jucatorilor pe care i -am pregatit in aceasta perioada, sa le multumesc si suporterilor, care ne-au sustinut si ne-au impins mereu din spate si sunt sigur ca asta or sa faca si in continuare, sa multumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată ,pentru oportunitatea data si pentru sprijin si vreau sa le transmit mult succes in continuare in indeplinirea obiectivelor. Mulțumesc Rapid !”, a postat Adrian Mutu, pe rețelele de socializare.

Favoritul la preluarea echipei este Cristiano Bergodi. Şanse reale are şi idolul tribunelor din Giuleşti, Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și