Închide meniul

Adio, Juventus! Cristiano Ronaldo şi-a anunţat colegii că pleacă de la Torino. Jorge Mendes negociază „la sânge” cu Manchester City!

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2021, 8:21

Adio, Juventus! Cristiano Ronaldo şi-a anunţat colegii că pleacă de la Torino. Jorge Mendes negociază „la sânge cu Manchester City!

Cristiano Ronaldo

Profimedia

  • Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus
  • Superstarul portughez e la un pas de Manchester City

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat colegii că pleacă de la Torino. Jorge Mendes negociază la sânge cu Manchester City

Nu mai e cale de întoarcere pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul este mai decis ca niciodată să revină în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Ronaldo şi-a anunţat deja coechipierii că va pleca de la Torino. Jorge Mendes, agentul său, va fi în permanentă legătură cu Manchester City pentru a discuta salariul superstarului portughez. Remuneraţia sa pe sezon nu va fi de 31 de milioane de euro, ca cea din prezent.

Potrivit presei internaţionale, Cristiano va semna un contract valabil până în 2023 şi va câştiga un salariu net de aproximativ 15 milioane de euro.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost golgheterul ultimei ediţii de Serie A. Acesta a înscris 29 de goluri, cu cinci mai mult decât Romelu Lukaku.

Reclamă

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a superstarului lusitan este de 45 de milioane de euro.

Agentul lui Cristiano Ronaldo a ajuns la Paris! Detalii de ultimă oră despre viitorul portughezului

Anunțul a fost făcut de mai multe publicații din Italia. Jorge Mendes a zburat la Paris cu un avion privat, la numai câteva ore după ce s-a întâlnit de dimineață cu șefii lui Juventus la Torino.

S-a vorbit intens despre posibilitatea ca Ronaldo să ajungă la PSG în cazul în care Kylian Mbappe pleacă la Real Madrid. Gazzetta dello Sport notează însă că Mendes a mers la Paris ca să negocieze, de fapt, cu Manchester City. Angentul ar fi apelat la acest truc pentru că era nevoit să stea în carantină dacă mergea în Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

După întâlnirea de dimineață, șefii lui Juventus i-au transmis lui Juventus că Ronaldo poate plece doar pentru minim 25 de milioane de euro și doar în cazul în care bianconerii îi găsesc un înlocuitor în timp util.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă