Închide meniul

Veste bombă! Agentul lui Cristiano Ronaldo tocmai a ajuns la Paris. Detalii de ultimă oră despre viitorul portughezului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 19:48

Veste bombă! Agentul lui Cristiano Ronaldo tocmai a ajuns la Paris. Detalii de ultimă oră despre viitorul portughezului

Cristiano Ronaldo

Profimedia

Anunțul a fost făcut de mai multe publicații din Italia. Jorge Mendes a zburat la Paris cu un avion privat, la numai câteva ore după ce s-a întâlnit de dimineață cu șefii lui Juventus la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Cristiano Ronaldo a aterizat la Paris

S-a vorbit intens despre posibilitatea ca Ronaldo să ajungă la PSG în cazul în care Kylian Mbappe pleacă la Real Madrid. Gazzetta dello Sport notează însă că Mendes a mers la Paris ca să negocieze, de fapt, cu Manchester City. Angentul ar fi apelat la acest truc pentru că era nevoit să stea în carantină dacă mergea în Anglia.

După întâlnirea de dimineață, șefii lui Juventus i-au transmis lui Juventus că Ronaldo poate plece doar pentru minim 25 de milioane de euro și doar în cazul în care bianconerii îi găsesc un înlocuitor în timp util.

Cristiano Ronaldo a fost golgheterul ultimei ediţii de Serie A. A înscris 29 de goluri, cu cinci mai mult decât Romelu Lukaku.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, aproape de Manchester City

Potrivit as.com, starul portughez şi-a grăbit plecarea din Serie A şi va fi antrenat pe Pep Guardiola. Mai rămâne de văzut numai ce jucător al „cetăţenilor” va fi trimis în Italia, în locul lui Ronaldo.

Cristiano va semna un contract valabil până în 2023 şi va câştiga un salariu net de aproximativ 15 milioane de euro.

”Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu englezii, dar mai lipseşte să se ajungă la o înţelegere cu Juventus”, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus are nevoie să primească cel puţin 25 de milioane de euro, în schimbul lui Ronaldo, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar. Guardiola este dispus să îl dea la schimb pe Raheem Sterling, în schimb bianconerii îl cer pe Gabriel Jesus.

Familia Regală din Qatar îl vrea Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG

Cu toate acestea, aterizarea lui Jorge Mendes la Paris nu pare întâmplătoare. PSG a făcut cea mai spectaculoasă campanie de achiziții și nu vrea să se oprească aici. Șeicii vor să-l aducă la Paris și pe Cristiano Ronaldo.

Indiciile că transferul s-ar putea materializa sunt multe. Cel mai credibil dintre toate este o postare a fratelui emirului din Qatar, un om foarte influent la PSG.

Khalifah Bin Hamad Al Thani, pe numele său, a postat o fotografie cu Ronaldo în tricoul lui PSG alături de Lionel Messi. Poza este însoțită de un singur mesaj, în trei limbi, spaniolă, engleză și franceză: „Poate?”

Postarea s-a viralizat imediat, iar fanii au luat cu asalt rețelele de socializare. Din experiențele de până acum, când familia Regală din Qatar își dorește ceva, acel ceva se întâmplă. Același Khalifah Bin Hamad Al Thani a anunțat în avans venirea lui Lionel Messi la PSG.

 

Reclamă
Recomandări
  • Agentul lui Ronaldo a aterizat la Paris
  • Zile decisive pentru viitorul lui Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și