Închide meniul

Adrian Mutu a condus primul antrenament la Neftchi Baku! „Briliantul” şi-a cunoscut noii jucători

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 8:55

Adrian Mutu a condus primul antrenament la Neftchi Baku! „Briliantul şi-a cunoscut noii jucători

Adrian Mutu a condus primul antrenament la Neftchi Baku

Adrian Mutu, la primul antrenament la Neftchi Baku/ Twitter Neftchi Baku

Adrian Mutu a condus primul antrenament din postura de antrenor al lui Neftchi Baku. „Briliantul” şi-a cunoscut noii jucători, pe care îi va antrena în următoarele două sezoane. Acesta a susţinut prima sesiune de pregătire, alături de staff-ul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a plecat de la Rapid, cu doar câteva zile înainte de startul Ligii 1. Tehnicianul a semnat cu Neftchi Baku un contract valabil pe două sezoane.

Adrian Mutu a condus primul antrenament la Neftchi Baku

Pe conturile oficiale ale celor de la Neftchi Baku, au apărut mai multe fotografii care îl surprind pe Adrian Mutu la primul antrenament la formaţia azeră.

„Prima zi alături de noul antrenor, Adrian Mutu. Zâmbete pe feţe!”, se arată în postarea azerilor, postare în care Adrian Mutu este surprins extrem de zâmbitor.

Reclamă

De asemenea, azerii au anunţat şi cine va face parte din staff-ul lui Adrian Mutu. Alin Nicolae Chiţa (antrenor secund), Bogdan Pătraşcu (analist), Miodrag Todorov (preparator fizic) şi Mihai-Gavril Nadaban (antrenor cu portarii) vor fi alături de „Briliant” la Neftchi Baku.

Primul meci pentru Adrian Mutu, pe banca celor de la Neftchi Baku, va fi sâmbătă, de la ora 14:00, atunci când azerii se vor confrunta cu Fenerbahce, într-un meci amical.

Reclamă 4 / 0/3

Azerii anunţă că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku

Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Netfchi Baku, susţine o publicaţie azeră. Marko Dugandzic a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut.

Mutu este interesat de Marko Dugandzic. Este de așteptat ca transferul să fie rezolvat în această lună”, a scris publicaţia azerisport.com.

Marko Dugandzic este cotat de site-ul transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Atacantul Rapidului a încheiat clasamentul golgheterilor deasupra lui Andrea Compagno, vârful FCSB-ului, cu care s-a luptat tot sezonul pentru titlul de golgheter.

Pe lângă Marko Dugandzic, pe lista lui Adrian Mutu se află şi Yuri, de la CFR Cluj. Neluţu Varga a confirmat interesul lui Adrian Mutu. Patronul de la CFR Cluj susţine că cine vrea să-l transfere pe fundaşul central trebuie să plătească cel puţin suma de 700.000 de euro.

„Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv”, a declarat Neluţu Varga, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și