Închide meniul

Azerii anunţă că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku: „Se rezolvă în această lună”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 21:38

Azerii anunţă că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku: „Se rezolvă în această lună

Azerii anunţă că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku

Marko Dugandzic se bucură după un gol marcat în Liga 1 / Hepta

Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Netfchi Baku, susţine o publicaţie azeră. Marko Dugandzic a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul Rapidului, care a mai fost în trecut la CFR Cluj şi la FC Botoşani, a marcat 22 de goluri din 45 de partide jucate pentru Rapid.

Azerii anunţă că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku: „Se rezolvă în această lună”

Mutu este interesat de Marko Dugandzic. Este de așteptat ca transferul să fie rezolvat în această lună”, a scris publicaţia azerisport.com.

Marko Dugandzic este cotat de site-ul transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Atacantul Rapidului a încheiat clasamentul golgheterilor deasupra lui Andrea Compagno, vârful FCSB-ului, cu care s-a luptat tot sezonul pentru titlul de golgheter.

Reclamă

Adrian Mutu, criticat de presa din Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku: „Oportunitate majoră de a câștiga bani”

Adrian Mutu, criticat de presa din Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku. Antrenorul român a ajuns deja la noua sa echipă, după despărţirea de Rapid, dar a fost luat la ţintă de presa locală.

Cariera de antrenor a fostului decar al României a fost analizată de presa din Azerbaidjan, iar concluzia azerilor nu este deloc plăcută pentru Mutu.

Jurnaliştii de la sportinfo.az s-au legat de faptul că Mutu nu a reuşit să facă performanţă la echipele pe care le-a antrenat şi că, în afară de perioada Rapid, nu a reuşit să aibă perioade lungi de timp pe banca unei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid cu o săptămână înaintea debutului în noul sezon, giuleştenii fiind nevoiţi să îl aducă în locul său pe Cristiano Bergodi:

„Așa cum se observă din statistici, Adrian Mutu nu a avut succes la cluburi și la echipa națională, unde a lucrat ca principal. Pentru cineva care nu este un mare antrenor în țara natală și nu a lucrat niciodată mai mult de un an și jumătate la o echipă, Azerbaidjanul este văzut drept o oportunitate majoră de a câștiga bani și de a debuta în cupele europene.

Să sperăm că Neftchi va fi varianta bună pentru Mutu, iar Mutu varianta bună pentru Neftchi, dar este greu de crezut cu o asemenea carieră de antrenor în spate”, au scris jurnaliştii de la sportinfo.az.

Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku

Neluţu Varga a confirmat interesul lui Adrian Mutu. Patronul de la CFR Cluj susţine că cine vrea să-l transfere pe fundaşul central trebuie să plătească cel puţin suma de 700.000 de euro.

Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv”, a declarat Neluţu Varga, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu l-a vrut pe Yuri Matias şi la Rapid, însă giuleştenii nu i-au putut satisface pretenţiile salariale ale fundaşului. Trupa de sub Grant a transferat însă un alt jucător de la CFR Cluj, anume pe Christopher Braun.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și