Închide meniul

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă: „Dacă vrei să mă întrebi ceva despre asta, fă-o!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 8:46

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă: „Dacă vrei să mă întrebi ceva despre asta, fă-o!

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă

Captură Youtube Netfchi Baku

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă. Neftchi Baku, echipa antrenată de român, a pierdut derby-ul cu Qarabaq, scor 0-2. În urma acestui rezultat, Neftchi Baku se află pe locul 5, cu doar 12 din primele 9 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu este tot mai contestat după rezultatele obţinute pe banca celor de la Neftchi Baku. Antrenorul român a avut un schimb dur de replici cu un jurnalist la conferinţa de presă.

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă

Am avut momente bune în finalul primei reprize. Dar știm cu toții valoarea lui Qarabag, o demonstrează an de an în cupele europene. Noi am arătat personalitate, dar nu am păstrat același nivel pe durata întregii partidei. Am suferit pe contraatacurile lor.

Avem nevoie de un proiect pe termen lung. Nu putem facem același lucru ca anii trecuți. E o problemă care persistă de mult timp. Trebuie să analizăm și să vedem ce facem. Nu avem o baghetă magică, nu putem face minuni în câteva luni. Trebuie să construim pe o bază solidă, pe multă muncă, nu pe baza emoțiilor.

Înțeleg supărarea fanilor. Și eu sunt supărat! Dar nu acest meci mă mâhnește, noi trebuie să avem constanță pe durata întregului sezon. Să fim realiști. La Qarabag e un proiect de alt nivel, de asta domină competiția.

Reclamă

Dacă vrei să mă întrebi ceva despre meci, fă-o! Dacă ai venit venit să îți expui opinia despre Neftchi e ceva diferit. Ești jurnalist, ai venit să mă întrebi. Nu ai venit să îmi spui ce crezi. Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei. Am auzit multe critici. Indiferent de ce am face, toată lumea ne critică. Nu putem privi totul într-un mod negativ!”, a fost discursul lui Adrian Mutu, conform celor de la sportinfo.az

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid cu o săptămână înaintea începerii campionatului. Patronul Rapidului a precizat că Mutu a plecat la un salariu de 5-6 ori mai mare şi că în condiţiile date nu avea ce şi cum să negocieze cu „Briliantul”.

Din punctul meu de vedere, e ușor să vorbești: ‘Mă trădează ăla’.

Reclamă 4 / 0/3

E ușor când tu ești relaxat economic să spui: ‘Bă, de ce mă trădează ăla?’. El are o presiune economică destul de mare şi are o vârstă la care trebuie să performeze și merge undeva la un salariu mai mare de cinci-șase ori. Nu mai ai ce negocia.

Poate reușeam să negociem ceva, dar când merge undeva de cinci-șase ori mai mult, nu mai ce să negociezi. Sigur că te încurcă, sigur că te deranjează, dar probleme de genul acesta în afaceri ai zilnic. Problemele de acest gen sunt zilnice. Dacă m-ar deranja fiecare problemă de genul respectiv, unde aș ajunge?”, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și