Închide meniul

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid: „Sigur că te încurcă şi te deranjează”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2023, 12:53

Reclamă
Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid: „Sigur că te încurcă şi te deranjează

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid cu o săptămână înaintea începerii campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Rapidului a precizat că Mutu a plecat la un salariu de 5-6 ori mai mare şi că în condiţiile date nu avea ce şi cum să negocieze cu „Briliantul”.

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid

Din punctul meu de vedere, e ușor să vorbești: ‘Mă trădează ăla’.

E ușor când tu ești relaxat economic să spui: ‘Bă, de ce mă trădează ăla?’. El are o presiune economică destul de mare şi are o vârstă la care trebuie să performeze și merge undeva la un salariu mai mare de cinci-șase ori. Nu mai ai ce negocia.

Poate reușeam să negociem ceva, dar când merge undeva de cinci-șase ori mai mult, nu mai ce să negociezi. Sigur că te încurcă, sigur că te deranjează, dar probleme de genul acesta în afaceri ai zilnic. Problemele de acest gen sunt zilnice. Dacă m-ar deranja fiecare problemă de genul respectiv, unde aș ajunge?”, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu a fost desfiinţat în presa din Azerbaidjan: „Niciodată nu am văzut Neftchi să joace atât de slab”

Adrian Mutu a fost desfiinţat în presa din Azerbaidjan, chiar dacă Neftchi Baku a câştigat în ultima etapă. Neftchi Baku a învins cu 1-0 pe Truan, cu un gol marcat în minutul 87 de Aaron Olanare.

După primele 8 etape, echipa antrenată de Adrian Mutu se află pe locul 5, cu 12 puncte.

Nu pot accepta abordarea lui Mutu. În istoria lui Neftchi, el este antrenorul care a primit cel mai mare transfer. Au făcut 11 transferuri în această vară și se spune că în curând vor mai apărea unul sau doi jucători. Indiferent ce vrea Mutu, SOCAR (n.r – compania care conduce clubul) oferă.

Reclamă 4 / 0/3

Veniți și vedeți fotbalul practicat de acest antrenor. Nu am văzut niciodată Neftchi să joace atât de fricos și de slab. Laurențiu Reghecampf, pe care nu l-am plăcut, nu a produs niciodată un fotbal atât de timid, bazat exclusiv pe obținerea rezultatelor”, au scris cei de la sportinfo.az.

Adrian Mutu, luat la ţintă de fanii lui Neftchi

Fanii lui Neftchi Baku şi-au pierdut răbdarea din cauza rezultatelor înregistrate de echipă în acest sezon. Azerii sunt nemulţumiţi de faptul că „Briliantul” a avut la dispoziţie un buget consistent de transferuri, iar rezultatele sunt dezamăgitoare.

De asemenea, aceştia se plâng de jocul prestat de echipă, sub comanda lui Adrian Mutu. Aceştia au lăsat mai multe comentarii, la o postare de pe contul trupei din Baku, unde îşi expun nemulţumirile cu privire la mandatul tehnicianului român.

Raportați această înfrângere!

Se pare că nu vom putea face nimic cu acest club.

Afară cu Mutu și cu Sayef, fotbalistul său preferat. Nu există nicio idee de joc și niciun rezultat.

Du-te și aruncă-te în mare. Cu un astfel de joc, nu vei pierde doar campionatul, ci chiar și locul 3

Reclamă

Parcă nu am fi antrenați.

Mutu nu ne-a putut face fericiți. Cred că nu mai există speranță”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor azeri, citate de sportinfo.az.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și