Închide meniul
NEWS ALERT

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi s-a pus bine cu suporterii: „Sunt cunoscuţi în Europa”. Ce obiectiv a anunţat

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2023, 13:29

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi s-a pus bine cu suporterii: „Sunt cunoscuţi în Europa. Ce obiectiv a anunţat

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi s-a pus bine cu suporterii

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi a anunţat obiectivul pe care l-a setat după înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf. Briliantul i-a lăudat şi pe suporterii echipei din Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul oficial al clubului au apărut primele imagini cu Mutu când semna actele, dar şi primele declaraţii ale fostului antrenor al Rapidului.

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi s-a pus bine cu suporterii

„Neftchi este echipa cu cei mai mulţi fani din Azerbaidjan. Ei sunt cunoscuţi în Europa pentru loialitatea lor şi pentru modul în care încurajează echipa. Sunt sigur că voi avea o relaţie bună cu ei, pentru că tot ce facem, facem pentru fani.

Obiectivul meu e să o readuc pe Neftchi unde îi este locul, pe locul 1 în campionat. Vreau să reprezentăm cu mândrie ţara în Europa. Am încredere că Neftchi va avea succes în fotbalul european”, a spus Mutu, citat de site-ul oficial al lui Neftchi.

Reclamă

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku a fost dezvăluită. „Briliantul” a fost convins de azeri să semneze, cu doar 6 zile înainte de debutul noului sezon din Liga 1, el fiind înlocuit la Rapid de Cristiano Bergodi.

Conform digisport.ro, Neftchi i-a pus pe masă 700.000 de euro lui Adrian Mutu, suma pe care el o va folosi şi pentru a-i plăti pe cei din stafful său. Bogdan Pătrașcu, Alin Chița și Mihai Nădăban sunt oamenii care îl vor ajuta pe fostul selecţioner U21.

Din cei 700.000 de euro, între 150 şi 200.000 de euro vor ajunge la oamenii din stafful lui Mutu, care se va alege în primul an cu o sumă cuprinsă între 500 şi 550.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinând cont că la Rapid Mutu câştiga în jur de 150.000 de euro pe an, creşterea este una semnificativă, de aproape 400.000 de euro. Într-un an, azerii plătesc 10 salarii, astfel că Mutu va avea un salariu de 55.000 de euro.

Adrian Mutu urmează să îşi întâlnească noii jucători în cantonamentul din Rusia. Primul meci oficial îl va avea pe 27 iulie, în preliminariile Conference League. Neftchi se va duela cu câştigătoarea „dublei” Zeljeznicar – Dinamo Minsk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și