Închide meniul

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 iulie 2023, 13:45 / Actualizat: 10 iulie 2023, 14:47

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku a fost dezvăluită. „Briliantul” a fost convins de azeri să semneze, cu doar 6 zile înainte de debutul noului sezon din Liga 1, el fiind înlocuit la Rapid de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, Neftchi i-a pus pe masă 700.000 de euro lui Adrian Mutu, suma pe care el o va folosi şi pentru a-i plăti pe cei din stafful său. Bogdan Pătrașcu, Alin Chița și Mihai Nădăban sunt oamenii care îl vor ajuta pe fostul selecţioner U21.

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Din cei 700.000 de euro, între 150 şi 200.000 de euro vor ajunge la oamenii din stafful lui Mutu, care se va alege în primul an cu o sumă cuprinsă între 500 şi 550.000 de euro.

Ţinând cont că la Rapid Mutu câştiga în jur de 150.000 de euro pe an, creşterea este una semnificativă, de aproape 400.000 de euro. Într-un an, azerii plătesc 10 salarii, astfel că Mutu va avea un salariu de 55.000 de euro.

Pe ce perioadă a semnat Adrian Mutu cu Neftchi Baku

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku. „Briliantul” s-a înţeles cu azerii şi urmează să fie prezentat în scurt timp. Îi va lua locul lui Laurenţiu Reghecampf, cel care a fost dat afară după ce a terminat pe locul 3 în ultima ediţie de campionat.

Reclamă

Potrivit sportinfo.az, nu mai există niciun dubiu în privinţa tehnicianului care va sta pe banca lui Neftchi. Şefii clubului i-au plătit deja clauza de reziliere de 200.000 de euro pe care o avea Mutu la Rapid.

Sursa citată anunţă că Adi Mutu a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Îi va aduce cu el pe secunzii pe care i-a avut în Giuleşti.

Adrian Mutu urmează să îşi întâlnească noii jucători în cantonamentul din Rusia. Primul meci oficial îl va avea pe 27 iulie, în preliminariile Conference League. Neftchi se va duela cu câştigătoarea „dublei” Zeljeznicar – Dinamo Minsk.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și