Închide meniul

Adrian Mutu, cu gândul la revenirea de senzaţie în Serie A: „La Fiorentina, ca antrenor, ar fi un vis!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 13:40

Adrian Mutu, cu gândul la revenirea de senzaţie în Serie A: „La Fiorentina, ca antrenor, ar fi un vis!

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu e cu gândul la revenirea de senzaţie în Serie A. Antrenorul Rapidului vrea să o pregătească pe Fiorentina, echipa pentru care a evoluat în perioada 2006-2011.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” a vorbit cu italienii de la Gazzetta dello Sport, cărora le-a dezvăluit visul său. La Florenţa, fostul mare internaţional a devenit idolul tribunelor. A marcat 69 de goluri în 112 meciuri, după ce a fost cumpărat de la Juventus cu 8 milioane de euro.

Adrian Mutu, cu gândul la revenirea de senzaţie în Serie A

„Să revin la Fiorentina ca antrenor ar fi un vis. Florența a rămas în inima mea. Când eram mai tânăr, îmi notam toate antrenamentele pe care le făceam. Le-am păstrat și acum îmi sunt de folos. Nu am propriul meu stil în ceea ce privește antrenoratul pentru că eu cred că trebuie să te afli la o echipă mare ca să ți-l poți impune.

Ideile costă bani. La un club mic trebuie să te adaptezi și am principiile mele. Echipa trebuie să reacționeze mereu, să facă pressing imediat după ce pierde mingea. E mai ușor să te aperi sus decât jos”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Gazzetta dello Sport.

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere. „Briliantul” rupe pămantul ca să fie în formă la meciul lui de retragere. La „Neatza cu Razvan si Dani”, Mutu a promis că va face spectacol la Cluj, alături de Makelele şi Del Piero.

Reclamă

În frunte cu Hagi, Generaţia de Aur se va reuni în iunie, la Cluj-Napoca, la meciul de retragere al lui Mutu. Ca să facă show, Mutu a alergat cot la cot cu Cristi Săpunaru şi Rareş Ilie la antrenamentele Rapidului.

„Eu abia astept. Nu mai am ritmul lor, că au trecut anii peste mine şi rugina se simte„, a glumit antrenorul Rapidului.

Răzvan şi Dani vor prezenta evenimentul de la Cluj. Claude Makelele, Paolo Cannavaro, Tomas Ujfalusi şi Alessandro Del Piero sunt invitaţii de gală la evenimentul „Briliantului”.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne vedem la Sports Festival, alături de prietenul meu drag, Adrian Mutu. De fapt, nu prietenul, ci fratele meu Adrian Mutu! Vă îmbrăţişez şi vă aştept pe toţi acolo!„, a spus Paolo Cannavaro.

Mutu va juca, pe 12 iunie, lângă Gică Hagi, Cosmin Contra, Dorin Goian şi Adrian Iencsi. Cu toţii îi vor face galerie şi lui Edi Iordănescu la debutul în această ediţie a Nations League. Îşi doresc să vadă naţionala României la EURO 2024.

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2

Adrian Mutu a fost un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2. ”Briliantul” și-a făcut praf elevii și anunță că va începe ”revoluția” la echipă.

Sepsi a terminat pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte. A fost urmată de FC Botoşani, care a învins-o cu 4-0 pe Academica Clinceni. Fără victorie în ultimele trei etape, Rapid a încheiat pe locul 3, cu 39 de puncte.

”Obiectivul nu ăsta a fost. Voiam să câștigăm play-out-ul. Apoi era barajul. Ce se întâmplă e de noaptea minții. N-am apucat să respir că am luat gol imediat. Nu merităm Europa, nu suntem pregătiți. Am primit gol cu o asemenea lejeritate… O echipă care vrea în play-off trebuie să fie mult mai matură. Le cer scuze suporterilor!

Chiar dacă am jucat împotriva unei echipe care a făcut anti-fotbal, am marcat două goluri. Dacă nu luam goluri, era 2-0, nu? Au dat trei din trei faze. Nu ne-au dominat vreo secundă. Când treceau de jumătatea noastră era sărbătoare. FC U Craiova și-a dat viața pe Giulești, dar azi a luat 5.

N-am pățit așa ceva de când sunt în fotbal. Ne-am făcut de râs. Am pierdut în minutele 90+5 și 90+6. Din astea 6 goluri, trei le-am primit după ce am dat. Mă face să mă gândesc că nu e o atitudine corectă. Nu merităm Europa. Vom face o analiză și vom pleca la drum cu băieții care vor să facă ceva la Rapid. Am eșuat când am văzut că nu avem presiune. Eu vreau să duc Rapid în play-off. Vreau jucători cu mentalitate de învingători”, a declarat Adrian Mutu la finalul eșecului cu CS Mioveni.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și