Închide meniul
VIDEO

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere. „Au trecut anii peste mine şi rugina se simte”. „Briliantul” reuneşte Generaţia de Aur. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 13:15

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere. „Au trecut anii peste mine şi rugina se simte. „Briliantul reuneşte Generaţia de Aur. Hai, România! În fiecare zi

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere. Ce i-a anunţat pe fani

Adi Mutu, invitat la "Neatza cu Razvan si Dani" / Antena Sport

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere. „Briliantul” rupe pămantul ca să fie în formă la meciul lui de retragere. La „Neatza cu Razvan si Dani”, Mutu a promis că va face spectacol la Cluj, alături de Makelele şi Del Piero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În frunte cu Hagi, Generaţia de Aur se va reuni în iunie, la Cluj-Napoca, la meciul de retragere al lui Mutu. Ca să facă show, Mutu a alergat cot la cot cu Cristi Săpunaru şi Rareş Ilie la antrenamentele Rapidului.

Adi Mutu îşi pregăteşte meciul de retragere

Eu abia astept. Nu mai am ritmul lor, că au trecut anii peste mine şi rugina se simte„, a glumit antrenorul Rapidului.

Răzvan şi Dani vor prezenta evenimentul de la Cluj. Claude Makelele, Paolo Cannavaro, Tomas Ujfalusi şi Alessandro Del Piero sunt invitaţii de gală la evenimentul „Briliantului”.

Ne vedem la Sports Festival, alături de prietenul meu drag, Adrian Mutu. De fapt, nu prietenul, ci fratele meu Adrian Mutu! Vă îmbrăţişez şi vă aştept pe toţi acolo!„, a spus Paolo Cannavaro.

Reclamă

Mutu va juca, pe 12 iunie, lângă Gică Hagi, Cosmin Contra, Dorin Goian şi Adrian Iencsi. Cu toţii îi vor face galerie şi lui Edi Iordănescu la debutul în această ediţie a Nations League. Îşi doresc să vadă naţionala României la EURO 2024.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Programul partidelor transmise de Antena 1

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Preţurile biletelor la meciurile României cu Finlanda şi Muntenegru

Federaţia Română de Fotbal a anunţat cât trebuie să plătească fanii naţionalei României pentru a fi prezenţi pe stadionul Giuleşti, la partidele din Liga Naţiunilor.

În iunie, naționala României debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor. După două jocuri în deplasare, în Muntenegru (sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, Podgorica) și în Bosnia și Herțegovina (marți, 7 iunie, ora 21:45, Zenica), tricolorii pregătiți de Edward Iordănescu revin în țară pentru două jocuri, la București.

Prețul biletelor variază între 45 RON (peluze) și 80 RON (tribună), dar fanii pot opta şi pentru un pachet pentru ambele meciuri.

Până pe 7 iunie, fanii pot opta online pentru pachetul ce include acces la ambele jocuri de pe teren propriu din iunie. În acest caz beneficiază de o reducere de 10%, prețul fiind de 81 RON la peluze, în loc de 90, și 144 RON la tribună, în loc de 160.

În cazul achiziționării pachetelor, biletul folosit la meciul cu Finlanda (11 iunie) va fi valabil și pentru acces la partida cu Muntenegru (14 iunie)„, a anunţat frf.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și