Închide meniul

Adrian Mutu e OUT de la Neftci Baku! Azerii s-au decis după rezultatele slabe. Lovitură după lovitură pentru „Briliant”

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 13:10

Reclamă
Adrian Mutu e OUT de la Neftci Baku! Azerii s-au decis după rezultatele slabe. Lovitură după lovitură pentru Briliant”

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Radu Drăguşin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu e OUT de la Neftci Baku! Fostul mare atacant, în prezent tehnician, a primit o veste teribilă chiar înainte de sărbători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, „Briliantul” s-a întors în România pentru a asista la înmormântarea mamei sale, care s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Se pare însă că acesta nu se va mai întoarce în Azerbaidjan, având în vedere ultima decizie a conducerii.

Adrian Mutu e OUT de la Neftci Baku! Care a fost decizia conducerii

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Adrian Mutu nu va mai fi antrenorul formației Neftci Baku. Conducerea formației din Azerbaidjan a decis să schimbe antrenorul, având în vedere faptul că echipa a înregistrat rezultate slabe în actualul sezon.

După 17 etape din campionatul intern, Neftci Baku este pe locul al 6-lea în campionat, la 13 puncte de liderul Qarabag. În sezonul trecut formația a terminat pe poziția a 3-a, iar titlul nu a mai fost câștigat din anul 2021.

În perioada în care a pregătit echipa, „Briliantul” a realizat și două transferuri importante pentru club. Este vorba despre Yuri Matias, adus de la CFR Cluj și despre Mark Tamas, care a fost adus de la Sepsi.

Reclamă

Astfel, după ce echipa a ieșit din lupta pentru titlu și a fost eliminată din cupele Europene, singurul obiectiv real este Cupa Azerbaidjanului. Totuși, sursa citată anterior anunță că echipa este deja pregătită de antrenorii secunzi Bogdan Părtașcu și Alin Chița și că înțelegerea lui Adrian Mutu urmează să fie reziliată.

Andrea Mandorlini a răbufnit când a fost întrebat de Adrian Mutu

Andrea Mandorlini a răbufnit când a fost întrebat de Adrian Mutu. În ultima perioadă, s-a speculat faptul că italianul ar putea fi înlocuit de Adrian Mutu la CFR Cluj.

Andrea Mandorlini a avut o reacţie vehementă în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea de a fi înlocuit de Adrian Mutu. Mandorlini a spus că nu îl interesează acest subiect şi că se caută scandal.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce legătură are? Eu nu înțeleg ce legătură are dacă am vorbit cu Neluțu sau nu, că Mutu ar trebui să vină aici. Jurnaliștii au scris? Despre ce vorbim? Nu îl cunosc pe Mutu, dar nu există, nu mă interesează.

Este mult scandal. Cred că fotbalul este ceea ce a făcut naționala României, nu scandal. Victorie, seriozitate, jucători… Restul nu e fotbal. Nu are legătură cu nimic, cu clubul, cu fotbalul. E doar fum.

Vorbesc în continuare cu conducerea clubului, a fost o perioadă de reconstrucție, am făcut multe lucruri. Eu sunt aici. Nu are legătură cu nimic. Lucrul care contează este că România s-a întors în Europa. Asta contează. Restul nu are legătură cu fotbalul”, a spus Andrea Mandorlini.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și