Închide meniul

Adrian Mutu, fără victorie în campionatul din Azerbaidjan! Neftchi Baku a remizat pe teren propriu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 22:02

Adrian Mutu, fără victorie în campionatul din Azerbaidjan! Neftchi Baku a remizat pe teren propriu

Adrian Mutu, OUT de la Neftchi Baku

Adrian Mutu, antrenor Neftchi Baku / Profimedia

Adrian Mutu, fără victorie în campionatul din Azerbaidjan! Neftchi Baku, noua echipă a „briliantului”, a încheiat la egalitate duelul cu Sabail, scor 1-1, din etapa a doua a campionatului din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku a pierdut partida din prima etapă de pe terenul celor de la Kapaz şi se află pe locul 8 din 10, cu un singur punct, după primele două etape ale noului sezon.

Adrian Mutu, fără victorie în campionatul din Azerbaidjan! Neftchi Baku a remizat pe teren propriu

Neftchi Baku nu are cel mai bun început de sezon sub comanda lui Adrian Mutu. După primele două etape, formaţia din capitala Azerbaidjanului are un singur punct.

În etapa a doua, Neftchi Baku a primit vizita celor de la Sabail, într-o partidă încheiată la egalitate, scor 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 34, prin Pedro, în timp ce echipa lui Adrian Mutu a restabilit egalitatea prin Saief, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 82.

De la sosirea la Neftchi Baku, Adrian Mutu a câştigat un singur meci oficial. În manşa a doua din turul 2 preliminar Conference League cu Zeljeznicar, Neftchi s-a impus cu 2-0.

Reclamă

Pentru echipa lui Adrian Mutu urmează deplasarea din Turcia, din manşa a doua din turul 3 preliminar Conference League cu Besiktas. În tur, Neftchi a pierdut meciul de pe teren propriu, scor 1-3.

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid: „Crezi că Mutu a plecat degeaba?”

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid. Echipa giuleşteană se află pe locul 11 după 5 etape.

Rapid a fost învinsă acasă, cu 2-0, în ultima etapă de către Petrolul. Giuleştenii au doar 5 puncte obţinute în 5 etape.

Reclamă 4 / 0/3

”Ce să mă mai întrebi, dă-i… Nu vezi că după ce că oamenii ăștia, săracii, spectatorii ajută, ăla umblă de colo, colo… nu ai marfă, ce să mai? Eu le-am zis, crezi că Mutu a plecat degeaba? Nu ai marfă și e și așezată rău aia pe care o ai.

Și data trecută am dat autogoluri, nu prea am mai văzut așa ceva. Eu zic să se ducă toată conducerea, și cu președinte, și cu antrenor, la biserică, să se spovedească.

Prestația echipei a fost cum e în general fotbalul românesc, greșeli personale care nu au ce căuta într-un fotbal avansat, am vrea noi să îl avem. Nu te mai bazezi că avem o formație, ăsta e nivelul.

În primul rând, e vorba de onoarea lor de fotbaliști. În al doilea rând, joacă și ei pe bani, mâine-poimâine se lasă și… Nu am jucat mai nimic, tată, nu jucăm, la ora actuală, nu jucăm nimic, ce să mai?”, a declarat Rică Răducanu pentru iamsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și