Închide meniul

Probleme mari pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Autocarul echipei, implicat într-un accident rutier

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 11:31

Probleme mari pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Autocarul echipei, implicat într-un accident rutier

Probleme mari pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Probleme mari pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Autocarul echipei tehnicianului român a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se deplasa către o partidă din deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La momentul accidentului, autocarul formației mergea către Gabala, acolo unde clubul pregătit de Adrian Mutu se va duela cu echipa locala, duminică, de la ora 14:00. Meciul respectiv contează pentru etapa cu numărul 12 a campionatului din Azerbaijan.

Probleme mari pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Cât de grav a fost accidentul

Înainte de partida din deplasare, Adrian Mutu a decis ca jucătorii săi să meargă la Gabala încă de vineri, chiar dacă partida se va juca duminică, pentru a se acomoda mai bine înainte de startul partidei.

În drumul spre oraș, mai exact în localitatea Bayil, autocarul celor de la Neftchi Baku a fost implicat într-un accident rutier, potrivit informațiilor oferite de sportinfo.az. Totuși, vina ar fi fost a unui alt participant la trafic, care a fost neatent și a provocat acest accident.

Ciocnirea nu a fost una gravă, iar sursa citată anterior anunță faptul că autocarul celor de la Neftchi și-a continuat, fără probleme, drumul către Gabala. Înainte de partida de duminică, echipa pregătită de către Adrian Mutu se află pe locul al 5-lea în campionatul azer, cu 15 obținute după 11 partide jucate. Prima poziție este ocupată de către cei de la Zira, care au 21 de puncte.

Reclamă

Adrian Mutu, victorie dramatică cu Neftchi Baku

Adrian Mutu a obţinut o victorie dramatică cu Neftchi Baku. Trupa antrenorului român a învins-o pe Sabail cu scorul de 4-2, iar golurile victoriei au fost marcate pe final de meci, mai exact în minutele 88 şi 90+5.

Neftchi Baku s-a deplasat pe terenul celor de la Sabail, pentru duelul din etapa a 10-a de campionat. Trupa lui Mutu s-a văzut condusă încă din minutul 2, după golul lui Gomis. Ulterior, Neftchi a reuşit să egaleze prin Aliyev în minutul 12, şi a preluat conducerea în prelungirile primei reprize, după reuşita lui Jaber.

În repriza secundă, Sabail a egalat în minutul 81, iar finalul a fost unul dramatic. Neftchi Baku a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj în minutul 88, după golul înscrsi de Yuri Matias, fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

În minutele de prelungire a marcat şi Hadzhiyev a punctat şi el, iar Neftchi a acumulat toate cele trei puncte. Trupa lui Adrian Mutu a urcat pe locul patru, fiind la doar două puncte de podium.

La finalul partidei cu Sabail, Mutu s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale.

„Un meci bun, un rezultat bun pentru noi, sunt mulțumit de performanța echipei. Am înscris 4 goluri și am avut și alte șanse de a marca”, a declarat Adrian Mutu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și