Închide meniul

Adrian Păun, gol și accidentare în același meci! Internaționalul român a marcat din nou pentru Hapoel Beer Sheva

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 17:06

Adrian Păun, gol și accidentare în același meci! Internaționalul român a marcat din nou pentru Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a marcat din nou pentru Hapoel

Adrian Păun, în timpul unui meci pentru Hapoel/ Facebook Hapoel Beer Sheva

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun a fost transferat de Hapoel la începutul sezonului, sub formă de împrumut de la CFR Cluj. Mijlocașul a fost om de bază în echipa lui Dan Petrescu, însă a fost cedat de oficialii din Gruia, după nouă sezoane petrecute în tricoul clujenilor.

Adrian Păun a marcat un nou gol pentru Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a punctat în partida dintre Hapoel Beer Sheva și Beitar Jerusalem. Internaționalul român a înscris în minutul 53, cu un șut puternic, și plasat, și a dus scorul la 2-0.

Reclamă

Ulterior, în minutul 67, fostul mijlocaș de la CFR Cluj a cerut schimbare, deoarece s-a accidentat. Acesta a fost înlocuit de Micha, la scorul de 2-1 pentru echipa sa. Pe final de joc, Hapoel Beer Sheva și-a asigurat victoria, după golul celui care l-a înlocuit pe internaționalul român.

Adrian Păun s-a accidentat la gambă, și va fi indisponibil pentru partida următoare a echipei sale. Dacă va primi diagnosticul de ruptură, mijlocașul va putea lipsi până la 6 săptămâni, anunță fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Păun a marcat al doilea gol pentru Hapoel Beer Sheva. Prima reușită a internaționalului român a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, într-o partidă cu Maccabi Tel Aviv.

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Mihai Stoica a avut o reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva. Managerul general de la FCSB a explicat că a analizat cifrele mijlocașului de 27 de ani și a rămas surprins. MM consideră că Dan Petrescu nu mai avea nevoie de serviciile lui Păun, iar din acest motiv campioana României a fost dispusă să-l împrumute în Israel.

Adrian Păun va juca sub formă de împrumut la Hapoel Beer Sheva în actualul sezon. Vara viitoare, israelienii vor avea la dispoziție opțiunea de transfer definitiv, contra sumei de 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a comentat despărțirea lui Păun de CFR Cluj, formație cu care FCSB s-a luptat pentru titlul din Liga 1 în ultimele sezoane:

„Nu mai conta pentru Petrescu în ultima vreme. Clubul ia niște bani, băiatul poate va avea un salariu mai mare. Mie îmi plăcea Păun, dar am fost surprins când am citit cifrele lui, nu erau cine știe ce, deși mie mi-a plăcut mereu, repet”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Potrivit Prosport, Adrian Păun va avea un salariu de 25.000 de euro/lună, la Hapoel Beer Sheva.

Păun a jucat 9 ani la CFR Cluj, reușind să marcheze 29 de goluri în 307 meciuri. În perioada petrecută în Gruia, mijlocașul a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă
Fotbal extern • 1 feb., 8:46
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă! Foştii rapidişti au fost decisivi în Israel şi Elveţia! Reacţia giuleştenilor
Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului
Liga 1 • 12 ian., 11:32
Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului! Câţi bani cere latifundiarul din Pipera
Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului
Extra • 7 oct., 12:18
Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului: „Situația nu e bună. Au fost multe rachete”
Antonio Sefer, supărat că nu a fost convocat pentru Euro 2023 U21
Echipa naţională • 18 iun., 10:29
Antonio Sefer, supărat că nu a fost convocat la Euro 2023 U21: „Sunt alte interese. E un semnal de alarmă, a vorbit şi Cîrjan”
Antonio Sefer a plecat de la Rapid
Liga 1 • 14 iun., 11:45
Antonio Sefer, după transferul la Hapoel Beer Sheva: „Adi Mutu m-a ajutat să plec de la Rapid, mi-a vorbit frumos”