Închide meniul

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva: „Nu mai conta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 22:48

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva: „Nu mai conta!

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a avut o reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva. Managerul general de la FCSB a explicat că a analizat cifrele mijlocașului de 27 de ani și a rămas surprins. MM consideră că Dan Petrescu nu mai avea nevoie de serviciile lui Păun, iar din acest motiv campioana României a fost dispusă să-l împrumute în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun va juca sub formă de împrumut la Hapoel Beer Sheva în actualul sezon. Vara viitoare, israelienii vor avea la dispoziție opțiunea de transfer definitiv, contra sumei de 500.000 de euro.

Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Mihai Stoica a comentat despărțirea lui Păun de CFR Cluj, formație cu care FCSB s-a luptat pentru titlul din Liga 1 în ultimele sezoane:

Reclamă

„Nu mai conta pentru Petrescu în ultima vreme. Clubul ia niște bani, băiatul poate va avea un salariu mai mare. Mie îmi plăcea Păun, dar am fost surprins când am citit cifrele lui, nu erau cine știe ce, deși mie mi-a plăcut mereu, repet”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Potrivit Prosport, Adrian Păun va avea un salariu de 25.000 de euro/lună, la Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

Păun a jucat 9 ani la CFR Cluj, reușind să marcheze 29 de goluri în 307 meciuri. În perioada petrecută în Gruia, mijlocașul a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

Păun a oferit o primă reacție după transferul la Hapoel, explicând că Ovidiu Hoban a avut o influență uriașă în realizarea mutării. Fostul său coleg de la CFR a evoluat pentru israelieni în perioada 2014-2017, înainte să vină în Gruia, și l-a încurajat să accepte oferta.

„Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a spus Adrian Păun, potrivit site-ului oficial al lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Păun a fost împrumutat de CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Campioana României a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul de 27 de ani. Ardelenii i-au mulțumit lui Păun pentru aportul adus în tricoul CFR-ului în cei 9 ani.

Crescut de CFR Cluj, Păun s-a despărțit astăzi de clubul din Gruia, cu destinația Israel. Mijlocașul român va juca la Hapoel Beer Sheva, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League, la loviturile de departajare, în această ediție.

CFR Cluj i-a mulțumit public lui Adrian Păun pentru munca depusă în tricoul vișiniu. Internaționalul de 27 de ani a debutat la CFR Cluj în 2013 şi a adunat 307 meciuri pentru campioana României din ultimele 5 sezoane.

„Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul de Facebook.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB - Sepsi! Ce a transmis oficialul "roş-albaştrilor"
Liga 1 • 17 mart., 18:50
Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB – Sepsi! Ce a transmis oficialul „roş-albaştrilor”
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”