Închide meniul

„Aici nu e sanatoriu!” Marius Şumudică, mesaj savuros înaintea confruntării „de foc” cu Galatasaray

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 19:15

Reclamă
„Aici nu e sanatoriu! Marius Şumudică, mesaj savuros înaintea confruntării „de foc cu Galatasaray

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a transmis un mesaj savuros, înaintea confruntării „de foc” cu Galatasaray. Antrenorul român a fost întrebat dacă va mai efectua transferuri la Gaziantep, şi a declarat că nu vrea să aducă orice jucător. Acesta a transmis că echipa sa nu este un „sanatoriu” pentru fotbalişti, pentru ca aceştia să se recupereze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep va avea o deplasare „de foc” pe terenul celor de la Galatasaray, în etapa a 23-a din campionatul Turciei. Trupa lui Marius Şumudică nu a mai obţinut o victorie în Superlig de cinci etape.

Marius Şumudică, mesaj savuros înaintea confruntării „de foc” cu Galatasaray

Marius Şumudică a prefaţat duelul cu Galatasaray şi a declarat că partida va fi una extrem de dificilă pentru echipa sa. Acesta s-a declarat convins însă de faptul că Gaziantep poate produce surpriza şi poate obţine toate cele trei puncte, dacă jucătorii vor fi agresivi.

De asemenea, „Şumi” nu s-a abţinut atunci când a fost întrebat despre transferuri. Antrenorul român a declarat că vrea să mai facă transferuri în această iarnă, însă nu vrea să aducă orice jucător liber de contract.

„Vom avea un meci dificil. Am jucat împotriva unei echipe care se luptă pentru titlu, Fenerbache. Va fi foarte greu pentru noi, dar am venit să luptăm. Luptăm pentru fiecare punct. Jucătorii vor avea şansa să intre pe teren şi să arate că sunt pregătiţi, sunt luptători. Vreau să avem 15% din agresivitate astăzi, dacă vom avea atât, nu vom pierde meciul.

Reclamă

Fiecare meci e aşa pentru noi. Nu e uşor să facem transferuri. Vrem să facem transferuri, dar nu vreau să iau orice jucător. Trebuie să transferăm jucători care sunt gata, nu avem timp să-i pregătim. Aici nu e sanatoriu sau spital să se recupereze jucătorii. Este târziu, e greu pentru mine. Şi suferim când pierdem jucăori. Astăzi nu-i avem pe cei mai buni jucători turci, Mustafa şi Ogun”, a transmis Marius Şumudică, conform beinsports.com.tr.

Marius Şumudică a luat decizia! Un jucător al lui Gaziantep e OUT de la echipă

Marius Şumudică a luat decizia în privinţa lui Albian Ajeti (26 de ani), fratele lui Arlind Ajeti, jucătorul lui CFR Cluj. Gaziantep i-a reziliat contractul lui Albian Ajeti, după ce atacantul elveţian a jucat doar 118 minute în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit transfermarkt.com, Dinamo are peste 50% şanse în acest moment să îl transfere pe fratele lui Arlind Ajeti. Albian Ajeti fusese adus la Gaziantep în toamna anului trecut, de la Celtic. Turcii au plătit 585.000 de euro pentru Ajeti, jucător cotat la vremea respectivă la 1.7 milioane de euro de transfermarkt.com.

Cotat în 2019 la 7 milioane de euro şi transferat pentru 11.3 milioane de euro la West Ham de la Basel, Ajeti a avut în ultimii ani probleme medicale.

Cota lui s-a prăbuşit, valorând acum numai 1.3 milioane de euro. În campionatul Turciei, a jucat 4 meciuri, marcând un gol, în timp ce în Cupa Turciei a evoluat o singură dată, fără să marcheze.

Crescut de Academia lui Basel, Albian Ajeti a evoluat, în afară de Basel, West Ham şi Celtic, la Augsburg, St. Gallen, Sturm Graz şi acum la Gaziantep.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și