Închide meniul

Marius Şumudică a luat decizia! Un jucător al lui Gaziantep e OUT de la echipa antrenată de român şi ar putea ajunge la Dinamo!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 14:39

Reclamă
Marius Şumudică a luat decizia! Un jucător al lui Gaziantep e OUT de la echipa antrenată de român şi ar putea ajunge la Dinamo!

Marius Şumudică a luat decizia! Un jucător al lui Gaziantep e OUT de la echipa antrenată de român

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a luat decizia în privinţa lui Albian Ajeti (26 de ani), fratele lui Arlind Ajeti, jucătorul lui CFR Cluj. Gaziantep i-a reziliat contractul lui Albian Ajeti, după ce atacantul elveţian a jucat doar 118 minute în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit transfermarkt.com, Dinamo are peste 50% şanse în acest moment să îl transfere pe fratele lui Arlind Ajeti. Albian Ajeti fusese adus la Gaziantep în toamna anului trecut, de la Celtic. Turcii au plătit 585.000 de euro pentru Ajeti, jucător cotat la vremea respectivă la 1.7 milioane de euro de transfermarkt.com.

Marius Şumudică a luat decizia! Un jucător al lui Gaziantep e OUT de la echipa antrenată de român şi ar putea ajunge la Dinamo!

Cotat în 2019 la 7 milioane de euro şi transferat pentru 11.3 milioane de euro la West Ham de la Basel, Ajeti a avut în ultimii ani probleme medicale.

Cota lui s-a prăbuşit, valorând acum numai 1.3 milioane de euro. În campionatul Turciei, a jucat 4 meciuri, marcând un gol, în timp ce în Cupa Turciei a evoluat o singură dată, fără să marcheze.

Crescut de Academia lui Basel, Albian Ajeti a evoluat, în afară de Basel, West Ham şi Celtic, la Augsburg, St. Gallen, Sturm Graz şi acum la Gaziantep.

Reclamă

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1. Christian Irobiso (30 de ani) a fost prezentat oficial la Petrolul, echipă de la care a plecat în Arabia Saudită.

Irobiso a fost împrumutat de Petrolul de la gruparea saudită Al-Ula, care îl cumpărase de la lupii galbeni pentru 110.000 de euro.

Bine ai revenit, Christian Irobiso!

Reclamă 4 / 0/3

FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Al-Ula pentru împrumutul atacantului nigerian Christian Irobiso, până la finalul actualei stagiuni!

În vârstă de 30 de ani, Irobiso revine la echipa noastră după 5 luni petrecute în Arabia Saudită, timp în care a înscris de 6 ori. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat în 38 de meciuri pentru Petrolul, marcând 10 goluri, 3 dintre ele chiar în actuala ediție de campionat!

Îți dorim mult succes și multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, a anunţat Petrolul, pe Facebook.

Irobiso a evoluat 6 partide pentru Dinamo în 2022, marcând 3 goluri pentru „roş-albi”. Ulterior a semnat cu Petrolul, pentru care a marcat 10 goluri în 36 de partide.

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber! Suma pe care o cere jucătorul

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber, Iulian Roşu. Antrenorul croat Zeljko Kopic e decis să schimbe complet lotul „câinilor”.

Iulian Roşu s-a adresat Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor (CNSL), comisie din cadrul FRF care va rezolva litigiul cu Dinamo. Potrivit fanatik.ro, el solicită plata tuturor salariilor pe care le mai avea de încasat de la Dinamo până la încheierea contractului.

Dacă va avea câştig de cauză, Dinamo ar trebui să îi plătească lui Iulian Roşu suma de 20.000 de euro.

Reclamă

Antrenorul Zeljko Kopic a decis să renunţe la Iulian Roşu, Filip Dujmovic, Deniz Giafer şi Valentin Borcea. Croatul nu se opreşte însă aici, vrând să renunţe şi la Lamine Ghezali şi Quentin Bena, care nu au dat nici ei randament în Liga 1.

La finalul anului trecut, Quentin Bena şi-a dat un autogol de cascadorii râsului în meciul Dinamo – Oţelul 3-3, în urma căruia „câinii” au fost eliminaţi din Cupa României.

Nici Ghezali nu are de gând să renunţe uşor la contractul pe care îl are cu „roş-albii”. Potrivit prosport.ro, el ar fi izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că Dinamo vrea să se despartă de el.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și