Închide meniul

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Saudiții visează la starul de 200 de milioane de euro

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2024, 16:52

Reclamă
Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Saudiții visează la starul de 200 de milioane de euro

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid!

Profimedia

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Clubul visează, în continuare, la aducerea brazilianului în campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Al Hilal are o echipă plină de vedete. La echipa antrenată de Jorge Jesus sunt legitimați jucători precum: Aleksandar Mitrovic, Salem Al-Dawsari, Joao Cancelo, Bono, Kalidou Koulibaly sau Neymar (care va reveni la începutul anului 2025). Al Hilal joacă și în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid!

Totuși, oficialii echipei din Arabia Saudită vor să îl aducă și pe Vinicius, chiar dacă brazilianul a devenit cel mai scump jucător din lume, potrivit Transfermarkt, la egalitate cu Erling Haaland, cu o cotă de 200.000.000 de euro.

Marca.com notează că cel mai mare vis al celor de la Al Hilal este transferul lui Vinicius, care este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Neymar, care, din cauza accidentărilor, a jucat doar 5 meciuri de la transferul în Arabia Saudită, din august 2023. Saudiții au plătit 90 de milioane de euro în schimbul brazilianului și ar dori să îi rupă contractul, în cazul în care acest lucru va fi posibil.

Al Hilal a încercat să îl transfere pe Vinicius și în această vară, însă fără succes. La momentul respectiv, presa din Spania nota faptul că brazilianul a avut pe masă „cea mai mare ofertă din istoria fotbalului”, cu un contract de 1 milard de euro. Totuși, starul a decis să rămână la Real Madrid.

Reclamă
Reclamă

Sursa citată anterior a anunțat că, potrivit unor informații, în vara anului viitor, saudiții vor da totul pentru transferul acestuia.

Totuși, Real Madrid nu iși face griji, cel puțin în momentul de față. Vinicius are o clauză de reziliere de un miliard de euro, iar, un transfer la Al Hilal pare doar un „vis” al saudiților, în situația în care nimic nu se va schimba, în legătură cu clauza brazilianului.

Spaniolii au anunțat că Vinicius va câștiga Balonul de Aur 2024

Potrivit spaniolilor de la marca.com, Vinicius este jucătorul care va primi Balonul de Aur 2024. Brazilianul ar fi fost anunţat deja de France Football şi UEFA, cele două entităţi care acordă împreună acest trofeu în 2024.

Reclamă

„Vinicius Junior va pune mâna pe aur. Parisul şi Sena îl aşteptă pe brazilian pentru a primi coroana celui mai bun jucător din lume din sezonul 2023/24. Lumea fotbalului deja îl consideră pe atacantul lui Real Madrid unul dintre cei mai mari jucători ai momentului, iar acum a venit rândul ca France Football să îi ofere Balonul de Aur.

În ultimele două decenii, premiul a fost aproape în exclusivitate deţinut de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Numai coechipierii săi, Luka Modric şi Karim Benzema, care în prezent este la Al Ittihad, au reuşit să pună la îndoială dominaţia celor doi. Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid i-a mărit orizonturile, dar ce a reuşit Vinicius Junior şi importanţa sa în tot ce a obţinut sezonul trecut cu Real Madrid nu se poate pune la îndoială”, au scris spaniolii de la marca.com.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

19:03

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

18:48

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

18:23

VIDEO & FOTOAlex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

18:04

Aryna Sabalenka s-a calificat în finala turneului de la Wuhan! A trecut de Coco Gauff, în 3 seturi

17:55

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Polonia – Portugalia, LIVE SCORE de la 21:45. Meciurile zilei

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și