Închide meniul

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice – Auxerre 1-1. Dortmund, victorie importantă cu Leipzig! Napoli, învinsă de Lazio. Al Nassr, succes dramatic în Arabia Saudită

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 23:33 / Actualizat: 10 martie 2023, 16:49

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice – Auxerre 1-1. Dortmund, victorie importantă cu Leipzig! Napoli, învinsă de Lazio. Al Nassr, succes dramatic în Arabia Saudită

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice - Auxerre 1-1

Profimedia

  • Al Nassr – Al Batin, LIVE SCORE de la 19:30
  • Napoli – Lazio și Dortmund – Leipzig, meciurile zilei în Europa

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice – Auxerre 1-1. El a făcut un meci uriaș. Portarul român a apărut un penalty în minutul 42, în fața lui Laborde. Radu a avut o intervenție fabuloasă și în minutul 60, când a deviat în bară șutul lui Boudaoui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund a învins-o pe Leipzig, scor 2-1, și a urcat provizoriu pe primul loc în Bundesliga. Napoli a făcut un pas greșit în Serie A, scor 0-1 cu Lazio, iar echipa lui Cristiano Ronaldo s-a impus în Arabia Saudită, scor 3-1 cu Al Batin.

Toate meciurile tari au putut fi urmărite LIVE SCORE pe AS.ro!

Reclamă

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice – Auxerre 1-1. El a făcut un meci extraordinar

Update: FINAL de meci în Nice – Auxerre 1-1. Ionuț Radu a avut o prestație fantastică și și-a ajutat echipa să obțină o remiză pe terenul celor de la Nice. Auxerre a deschis scorul prin Hein, în minutul 36, dar același Laborde, care a ratat penalty-ul, a marcat în prelungirile primei reprize.

Napoli – Lazio 0-1

Min 67: Napoli – Lazio 0-1! Matias Vecino a deschis scorul pentru oaspeți

Reclamă

Min 1: A început meciul!

Dortmund – Leipzig, LIVE SCORE

Min 74: Dortmund – Leipzig 2-1! Emil Forsberg îi readuce pe oaspeți în joc.

Min 39: Dortmund – Leipzig 2-0! Emre Can a majorat diferența!

Reclamă 4 / 0/3

Min 21: Dortmund – Leipzig 1-0! Marco Reus a deschis scorul din penalty!

Min 1: A început meciul!

Al Nassr – Al Batin, LIVE SCORE

Min 90+15: Al Nassr – Al Batin 3-1! Mohammed Maran pune capăt suspansului!

Min 90+12: Al Nassr – Al Batin 2-1! Mohammed Al Fatil o aduce în avantaj pe formația lui Cristiano Ronaldo.

Min 90+3: Al Nassr – Al Batin 1-1! Abdulrahman Ghareeb aduce egalarea.

Min 17: Al Nassr – Al Batin 0-1! Renzo Lopez a deschis scorul!

Min 1: A început meciul!

Reclamă

Al Nassr este lider în Arabia Saudită și are șansa de a-și consolida poziția. Cristiano Ronaldo are deja 8 goluri înscrise în campionatul din Regatul Arabiei Saudite și este pregătit să facă din nou show.

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo! Oferta colosală primită de starul argentinian din Arabia Saudită

Lionel Messi ar putea redeveni adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la o trupă din Arabia Saudită. Sud-americanul a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, şi deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea de pe Parc de Princes şi ar putea pleca gratis în vară.

Lionel Messi este ofertat de Al-Ittihad, trupă din prima ligă din Arabia Saudită. În acelaşi campionat evoluează şi rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, la Al Nassr.

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Totodată, Al Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo ocupă locul secund, fiind la două puncte distanţă de rivala Al Nassr, care este lider.

Lionel Messi a mai fost pe radarul unei formaţii din Arabia Saudită. Concret, Al Hilal, o altă formaţie cu renume din Arabia Saudită, l-a avut pe listă pe starul argentinian, după cum a confirmat-o chiar antrenorul echipei, Ramon Diaz.

„Arabia Saudită are şansa de a-l cumpăra pe Lionel Messi acum, imginaţi-vă ce putere are această ţară”, a declarat antrenorul argentinian al lui Al Hilal, Ramon Diaz, pentru marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”