Închide meniul

Ionuț Radu l-a „fermecat” pe antrenorul lui Auxerre, după ce a apărat un penalty: „Aduce liniște la echipă!”. Ce notă i-a dat L’Equipe

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 11:01

Ionuț Radu l-a „fermecat pe antrenorul lui Auxerre, după ce a apărat un penalty: „Aduce liniște la echipă!. Ce notă i-a dat LEquipe

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice - Auxerre 1-1

Ionuț Radu a apărat un penalty în Nice - Auxerre 1-1 / Profimedia

Ionuț Radu l-a „fermecat” pe antrenorul lui Auxerre, după ce a apărat un penalty. Portarul român a fost eroul echipei sale în meciul cu Nice, încheiat la egalitate, scor 1-1. Radu a avut o prestație de vis în partida din etapa cu numărul 26 din Ligue 1. Goalkeeper-ul de 25 de ani a fost răsplătit pe măsură și de celebra publicație L’Equipe, după ce a făcut minuni între buturile lui Auxerre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu se află într-o formă excelentă în Franța. Internaționalul român și-a salvat echipa în minutul 42 al meciului cu Nice, când a apărat un penalty. Laborde n-a reușit să-l învingă pe român de la punctul cu var.

Ionuț Radu l-a „fermecat” pe antrenorul lui Auxerre, după ce a apărat un penalty: „Aduce liniște la echipă!”

Ionuț Radu a continuat să strălucească și a contribuit decisiv la punctul obținut de Auxerre. Per total, românul a avut 4 intervenții salvatoare în timpul duelului din Ligue 1.

Christophe Pelissier l-a lăudat la scenă deschisă pe Ionuț Radu, după remiza de pe terenul lui Nice. Antrenorul lui Auxerre a scos în evidență siguranța pe care românul o oferă în poartă.

„Sunt foarte mândru de băieți. Având în vedere și forma actuală a celor de la Nice, a fost important să oferim continuitate după ultimele noastre două victorii. Am dat dovadă de valoare mare și multă calitate, mai ales în tranziții.

Reclamă

Sunt foarte mulțumit de acest punct de la Nisa. Suntem neînvinși de 5 meciuri. Este un punct important. Până acum, nu am fost prea eficienți ofensiv, dar am depășit un prag.

(N.r. – Despre Ionuț Radu) A avut o prestație de calitate. Aduce liniște la echipă și își pune amprenta cu experiența sa internațională. Odată cu venirea lui și schimbarea sistemului, echipa este mai puternică”, a spus Christophe Pelissier, după Nice – Auxerre 1-1, potrivit presei din Franța.

Ce notă i-a dat L’Equipe lui Ionuț Radu, după Nice – Auxerre 1-1

Și jurnaliștii L’Equipe au aplaudat evoluția lui Ionuț Radu din meciul cu Nice. Celebra publicație din Hexagon i-a oferit nota 7 portarului român.

Reclamă 4 / 0/3

Francezii au amintit că Radu a fost la înălțime și în partida precedentă, cu Lorient.

„Ionuț Radu este unul dintre protagoniștii revenirii lui Auxerre. A fost decisiv cu Lorient, etapa trecută, iar acum a avut patru intervenții salvatoare, printre care și un penalty.

De când a venit el, Auxerre are o medie de 1,14 goluri primite pe meci, față de 2,16 cu Benoit Costil, în prima parte a sezonului. A devenit un om de bază în echipa lui Auxerre”, au notat jurnaliștii L’Equipe.

Ionuț Radu a adunat 7 apariții la Auxerre, după împrumutul de la Inter. Românul a încasat 8 goluri, iar în două partide a menținut poarta intactă.

Împrumutul lui Radu în Franța va expira la finalul sezonului. 3.5 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, conform transfermarkt.com.

Auxerre a deschis scorul în minutul 36, în meciul cu Nice. Hein a deblocat tabela, după pasa lui Abline. Gazdele au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Ionuț Radu n-a mai putut să intervină la lovitura de cap trimisă de același Laborde, care ratase penalty-ul.

Auxerre se află pe locul 16 în Ligue 1, după 26 de meciuri disputate. Echipa lui Ionuț Radu n-a mai pierdut de 5 etape și continuă lupta pentru menținerea în prima ligă din Franța.

Reclamă

Ionuț Radu, inclus de Edi Iordănescu pe lista preliminară a stranienilor

Ionuț Radu a fost inclus de Edi Iordănescu pe lista preliminară a stranienilor, pentru meciurile naționalei României din luna martie. „Tricolorii” vor debuta în preliminariile EURO 2024 în această lună. În primele două partide, echipa lui Iordănescu va da piept cu Andorra și Belarus.

Meciul Andorra – România este în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45.

Convocările preliminare ale stranierilor pentru meciurile cu Andorra și Belarus:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și