Închide meniul
VIDEO

Alarmă aeriană la un meci din prima ligă din Ucraina! Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 21:46

Alarmă aeriană la un meci din prima ligă din Ucraina! Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr

Jucătorii celor două formații s-au refugiat în buncăr

Jucătorii de la Metalist și Rukh, în buncăr, în timpul unui meci / Twitter

  • Alarmă aeriană la un meci din prima ligă din Ucraina

Meciul Rukh – Metalist, din prima ligă ucraineană, a fost întrerupt, miercuri, după ce a început să sune alarma aeriană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a început la ora 15.00 şi a fost întreruptă cu puţin înainte de finalul primei reprize, la scorul de 1-1, potrivit news.ro. Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr.

 Rukh – Metalist a fost întrerupt după ce a început să sune alarma aeriană.

Reclamă

Și un meci de juniori a fost oprit de alarma aeriană

Sezonul 2022/2023 a început oficial în Ucraina, luni, când s-au disputat meciuri din campionatul under 19, la Şceaslivo, Hrebinki şi Kiev, informează federaţia ucraineană.

Reclamă

“Astăzi, trei meciuri între echipe under 19 ale campionatului ucrainean au avut loc cu succes. Asta înseamnă că a început un sezon de fotbal special, în condiţii de război în toată regula. În ciuda numeroaselor obstacole şi disperării scepticilor, fotbalul în Ucraina reînvie”, a declarat preşedintele federaţiei, Andrii Pavelko.

El a precizat că unul dintre meciuri a fost oprit după ce s-a auzit alarma aeriană. “S-a întâmplat la finalul meciului dintre Cernomoreţ şi Veres. Conform protocolului, toţi participanţii şi organizatorii meciului au intrat la adăpost. După ce armata a făcut un anunţ cu privire la arlarmă, aproximativ 20 de minute mai târziu, echipele au terminat meciul”.

Se joacă din nou fotbal în Ucraina, deși țara e în război

S-a reluat prima ligă de fotbal a Ucrainei, întreruptă din cauza războiului cu Rusia. Echipele Şahtior Doneţk şi Metalist Harkov au disputat marţi primul meci, iar scorul a fost egal, 0-0

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile de deschidere ale sezonului au fost programate pentru a coincide cu Ziua Drapelului Național al Ucrainei și pentru a oferi o nouă demonstrație de rezistență după invazia Rusiei din februarie, care a pus capăt prematur campionatului din sezonul trecut.

Dar, de asemenea, vine în contextul în care ambasada SUA din Capitală a avertizat cu privire la posibilitatea tot mai mare a unor atacuri militare rusești asupra Ucrainei, iar Kievul a interzis miercuri în capitală sărbătorirea în public a aniversării independenței față de regimul sovietic.

O mare parte a stadioanelor şi a bazelor sportive ucrainiene au fost distruse sau afectate în timpul războiului declanşat de invazia rusă, în luna februarie. Numeroşi fotbalişti străini angajaţi la echipele ucrainiene au părăsit ţara în ultimele luni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024