Închide meniul
VIDEO

Meci din Ucraina, oprit din cauza războiului! Ce s-a întâmplat pe teren când s-a auzit alarma aeriană

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 august 2022, 8:49

Meci din Ucraina, oprit din cauza războiului! Ce s-a întâmplat pe teren când s-a auzit alarma aeriană

Meci din Ucraina, oprit din cauza războiului!

Meci din Ucraina, oprit din cauza războiului! / nkveres.com

Un meci din Ucraina a fost oprit din cauza războiului provocat de Rusia lui Vladimir Putin, ajuns în ziua 181. Așa cum au anunțat oficialii, fotbalul din țara vecină se reia în condiții speciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul 2022/2023 a început oficial în Ucraina, luni, când s-au disputat meciuri din campionatul under 19, la Şceaslivo, Hrebinki şi Kiev, informează federaţia ucraineană.

Meci din Ucraina, oprit din cauza războiului!

Au avut loc partidele Şahtior – Metalist, scor 5-0, Kolos – Krivbas, scor 0-0, şi Cernomoreţ – Veres, scor 3-1.

“Astăzi, trei meciuri între echipe under 19 ale campionatului ucrainean au avut loc cu succes. Asta înseamnă că a început un sezon de fotbal special, în condiţii de război în toată regula. În ciuda numeroaselor obstacole şi disperării scepticilor, fotbalul în Ucraina reînvie”, a declarat preşedintele federaţiei, Andrii Pavelko.

El a precizat că unul dintre meciuri a fost oprit după ce s-a auzit alarma aeriană. “S-a întâmplat la finalul meciului dintre Cernomoreţ şi Veres. Conform protocolului, toţi participanţii şi organizatorii meciului au intrat la adăpost. După ce armata a făcut un anunţ cu privire la arlarmă, aproximativ 20 de minute mai târziu, echipele au terminat meciul”.

Reclamă

Campionatul ucrainean de fotbal se reia chiar azi

Campionatul ucrainean de fotbal se reia în plin război. Mircea Lucescu va avea un sezon de foc cu Dinamo Kiev. Meciurile se vor desfăşura fără spectatori, iar regulile vor fi mai stricte ca niciodată.

Astăzi sunt programate patru meciuri din Premier League, Șahtior – Metalist (13:00), Odessa – Veres-Rivne (15:00), Zorya Luhansk – Vorskla Poltava (15:00) și Kolos Kovalovka – Kryvbas (17:00).

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo Kiev evoluează de la ora 22:00 în Portugalia, în returul cu Benfica din play-off-ul pentru grupele Champions League. În tur, lusitanii s-au impus cu 2-0.

”În timpul raidurilor aeriene, meciurile vor fi întrerupte, iar jucătorii, oficialii şi personalul care deserveşte bazele sportive trebuie să intre rapid în adăposturi”, a declarat Vadim Hutţait, cu ceva timp în urmă.

O mare parte a stadioanelor şi a bazelor sportive ucrainiene au fost distruse sau afectate în timpul războiului declanşat de invazia rusă, în luna februarie. Numeroşi fotbalişti străini angajaţi la echipele ucrainiene au părăsit ţara în ultimele luni.

Recomandări
  • Premier League se reia azi, 23 august
  • 4 meciuri sunt programate în Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și