Închide meniul

Alarmă la Barcelona! „Nu știu dacă îl vom vedea pe Messi în sezonul viitor” Anunţul făcut de preşedintele La Liga

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 20:05

Alarmă la Barcelona! „Nu știu dacă îl vom vedea pe Messi în sezonul viitor Anunţul făcut de preşedintele La Liga

Leo Messi

profimediaimages

Alarmă la Barcelona! Anunţul făcut de preşedintele La Liga despre viitorul lui Messi

Lui Messi i-a expirat contractul după 20 de ani, iar Barcelona nu l-a convins nici până în acest moment să semneze. Javier Tebas, preşedintele La Liga, anunţă că sunt şanse ca superstarul argentinian să nu mai evolueze pe prima scenă a fotbalului spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știu dacă îl vom vedea pe Messi în sezonul viitor. Dacă nu vor mai fi plecări de la Barcelona, e imposibil. Regulile sunt reguli, sunt valabile și pentru Alcorcon și pentru Barcelona.

Este altceva să depășești plafonul salarial și altceva să semnezi un nou contract prin care să respecți regula de 1 la 4. Adică pentru fiecare 4 euro pe care-i economisesc, am voie să cheltuiesc 1 euro”, a spus Tebas într-un interviu pentru La Sexta.

Barcelona a obţinut pentru prima oară semnătura lui Messi pe 8 ianuarie 2001. Argentinianul avea să devină unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. În perioada petrecută pe Camp Nou, Messi a câştigat, pe lângă numeroase trofee, şase Baloane de Aur, patru Ligi ale Campionilor şi 10 titluri în La Liga.

Lionel Messi, ofertat de PSG

Lionel Messi este liber de contract şi a primit o ofertă de la PSG, în condiţii mult mai bune decât ar putea obţine la Barcelona.

Reclamă

„Viitorul lui Messi este în aer pentru moment. (…) Messi are o ofertă de la PSG superioară față de cea de la Barcelona, din punct de vedere financiar”, au scris jurnaliştii spanioli.

PSG se poate transforma total înainte de startul sezonului. Messi ar putea veni în locul lui Mbappe, pentru a juca alături de prietenul Neymar.

Nasser Al-Khelaifi a parafat deja transferul lui Georginio Wijnaldum, de la Liverpool, al lui Sergio Ramos, de la Real Madrid, şi al lui Achraf Hakimi, de la Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și