Închide meniul

Alex Cicâldău, ofertă de 10 milioane de euro de la un club din Serie A! Anunţul italienilor

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 9:57

Alex Cicâldău, ofertă de 10 milioane de euro de la un club din Serie A! Anunţul italienilor

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

  • Alex Cicâldău nu mai e titular la Galasaray
  • Mijlocaşul român ar putea ajunge în Serie A

Aventura lui Alex Cicâldău la Galatasaray s-ar putea încheia după un singur sezon. Mijlocaşul român nu mai prinde primul „11” al turcilor, iar în presa internaţională au apărut deja speculaţii despre un posibil transfer în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău, pe drum spre Serie A? Italienii anunță că Sampdoria vrea să-l transfere pe român

Publicaţia italiană SampNews24 anunţă că Cicâldău ar fi dorit de Sampdoria, echipă aflată pe locul 14 în Serie A. Conducătorii din Peninsulă ar fi dispuşi să ofere 10 milioane de euro pentru internaţionalul român, care a adunat 29 de apariţii în tricoul lui Galatasaray, reuşind să înscrie 5 goluri.

Dacă vor accepta oferta, oficialii turci vor obţine un profit de 3,5 milioane de euro după un singur sezon petrecut de Cicâldău la Istanbul.

Reclamă

Conducătorii lui Galatasaray l-au transferat pe mijlocaşul de 24 de ani vara trecută, după ce le-au plătit 6,5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova.

Citește și:

Alex Cicâldău, lăsat pe bancă la ultimele două meciuri jucate de Galatasaray

Alex Cicâldău a început să fie folosit din ce în ce mai puţin la Galatasaray, odată cu plecarea lui Fatih Terim de pe banca turcilor. Noul antrenor, Domenec Torrent, l-a folosit din postura de rezervă pe Cicâldău în ultimele două partide.

Reclamă

Cotat la 9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Cicâldău a semnat cu Galasaray până în 2026.

Totuşi, turcii s-ar putea despărţi mai repede de mijlocaşul cu 20 de selecții la națională, dacă antrenorul Domenec Torrent va considera că nu mai are nevoie de serviciile sale.

La ora actuală, în Serie A evoluează deja 6 români: Ionuț Radu (Inter), Ștefan Radu (Lazio), Răzvan Marin (Cagliari), Radu Drăgușin (Salernitana), Vlad Chiricheș (Sassuolo) și Valentin Mihăilă (Atalanta).

Reclamă 4 / 0/3

Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray

Galatasaray a câștigat în mod dramatic meciul din deplasare cu Goztepe din etapa a 26-a, scor 3-2. Alex Cicâldău a jucat din minutul 61 pentru Galatasaray. Condusă cu 1-2 în ultimele trei minute regulamentare, Galatasaray a întors scorul prin veteranul Bafetimbi Gomis, care a înscris de două ori din penalty, în minutele 87 și 90+9.

La final, Domenec Torrent a vorbit și despre motivul pentru care Olimpiu Moruțan a fost scos din lot. Antrenorul grupării ”Cim Bom” a explicat că motivele tactice l-au determinat să ia această decizie. Nici vedeta Arda Turan nu a prins lotul pentru meci.

„Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință„, a declarat Domenec Torrent, potrivit T24.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Cosenza - Sampdoria 1-2
AntenaPLAY • 23 feb., 23:31
Cosenza – Sampdoria 1-2 a fost în AntenaPLAY. Trupa lui Andrea Pirlo s-a apropiat de locurile de play-off
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”