Închide meniul

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, transfer la ”pachet”! ”Perlele” lui Galatasaray pot ajunge într-un campionat de top al Europei. Anunțul făcut de turci

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 21:45

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, transfer la ”pachet”! ”Perlele” lui Galatasaray pot ajunge într-un campionat de top al Europei. Anunțul făcut de turci

Probleme pentru Olimpiu Moruţan

Profimedia

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, transfer la ”pachet” de la Galatasaray

Galatasaray se confruntă cu probleme financiare, astfel că gruparea ”Cim-Bom-Bom” esre nevoită să renunțe în această iarnă la cei mai importanți jucători, potrivit turcilor de la Sabah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre aceștia se află Alex Cicâldău și Olimpiu Moruațan, care sunt fotbaliștii de bază ai lui Fatih Terim. Trei goluri și un assist are Moruțan la Galatasaray. Aceleași cifre le are și Cicâldău.

Bugetul echipei a fost diminuat de la 61 la 48 de milioane de euro, iar Burak Elmas, președintele clubului, l-a anunțat pe ”Împărat” că este nevoit să își vândă jucătorii. Astfel, cei doi români pot ajunge într-un campionat de top al Europei, mai scrie sursa citată.

„Ce făceai tu fără mine la Istanbul?” Dialog fabulos între Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au avut un schimb de replici fabulos. Ajunși împreună la Galatasaray, cei doi români s-au felicitat reciproc.

Primul care a ajuns la formația Cim Bom a fost Alexandru Cicâldău, transferat la finalul lunii iulie de la Universitatea Craiova pentru 6,5 miioane de euro. La aproape o lună după transferul lui Cicâldău, avea să aterizeze la Istanbul și Olimpiu Moruțan, venit de la FCSB pentru 3,5 milioane de euro + bonusuri.

Reclamă

Cei doi foști rivali din Liga 1 se simt excelent la Galatasaray și au dezvăluit, pentru FRF TV, că speră să joace multe meciuri împreună în tricoul formației Cim Bom.

Moruțan: „Când o să ajungi la altă echipă, o să aștepți așa cum m-ai așteptat la Galatasaray?”

Cicâldău: „Eu sper să rămânem amândoi la Galatasaray cât mai mult timp”

Reclamă 4 / 0/3

Moruțan: „Ce făceai tu fără mine singur la Istanbul?”

Cicâldău: „Sincer nu știu, dar de când ai venit și tu la Istanbul altfel ne descurcăm amândoi. E mai ușor pentru amândoi!”

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și