Închide meniul
VIDEO

Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China! Foștii colegi au reacționat imediat: „Calitate mare!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 20:28

Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China! Foștii colegi au reacționat imediat: Calitate mare!”

Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China

Alex Ioniţă, la plecarea spre China/ AntenaSport

Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China! Fostul jucător de la Rapid a înscris pentru prima dată de la transferul în campionatul asiatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioniță a plecat de la Rapid în această iarnă la Yunnan Yukun, formație care activează în liga a 2-a din China. Oficialii au plătit doar suma de 50.000 de euro în schimbul jucătorului.

Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China

La al doilea meci jucat pentru noua sa echipă, Alex Ioniță a marcat un gol fabulos. În cadrul partidei cu NJ City, mai exact în minutul 61 al partidei, fostul jucător de la Rapid a preluat mingea în careu și a trimis un „trasor”, care s-a oprit direct în poarta adversă.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandru Ioniţă (@alexionita31)

Duelul respectiv s-a încheiat cu victoria echipei lui Alex Ioniță, cu scorul de 2-1.

Reclamă

Chiar fostul jucător de la Rapid a postat reușita pe contul personal de Instagram. În secțiunea de comentarii a postării, foștii săi colegi, au reacționat rapid:

„Calitate Maree!” – Andrei Ciobanu, „🔥” – Kehinde Fatai și „❤👏 – Cătălin Cîrjan”, au fost doar câteva dintre reacțiile de la golul lui Alex Ioniță.

Mesajul emoţionant al lui Alex Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China. Mijlocaşul ofensiv a plecat de la echipa din Giuleşti şi va încasa un salariu uriaş la Yunnan Yukun, de 500.000 de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Ioniţă a avut un mesaj emoţionant pentru rapidişti, după ce a fost prezentat oficial de noua echipă. Ioniţă a recunoscut că nu se aştepta să plece în acest moment de la Rapid.

„E un sentiment mai ciudat. E o fericire şi o tristeţe în acelaşi timp. Începe o nouă aventură pentru mine, dar în acelaşi timp plec de acasă. Rapid înseamnă acasă. Tot ce am făcut a fost pentru echipă, nu pentru mine individual.

Vreau să se înţeleagă că eu am dat totul pentru Rapid. O să îmi dor de atmosferă, de grup, de colegi, conducere, de stadion, de tot. Nici eu nu mă gândeam că o să plec şi am zis să îmi aştept rândul”, a spus Alexandru Ioniţă într-un interviu acordat Rapid TV.

Cinci goluri şi două pase decisive a reuşit Ioniţă în cele 18 meciuri din această ediţie a Ligii 1. Nu a mai fost titular din luna decembrie, motiv pentru care a acceptat să fie transferat.

Ioniță este un produs al academiei din Giulești. A fost promovat la echipa mare în anul 2012. A fost legitimat apoi la: Astra, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Echipa din Gruia îl împrumuta înapoi la Astra în 2021, iar, în cele din urmă, s-a întors la Rapid, în 2021.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și