Închide meniul
VIDEO

Alex Mățan, gol de senzaţie în SUA: „Nimeni nu putea opri racheta”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 12:22

Reclamă
Alex Mățan, gol de senzaţie în SUA: „Nimeni nu putea opri racheta

Alex Mățan, gol de senzaţie în SUA

Alex Măţan se bucură după golul marcat pentru Columbus Crew / Profimedia Images

Alex Măţan a marcat un gol de senzaţie în SUA. Jucătorul român de 23 de ani a înscris în partida Columbus Crew – Minnesota United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul spectaculos din Leagues Cup s-a încheiat cu scorul de 3-3, iar echipa lui Măţan a fost eliminată dramatic, la penalty-uri.

Alex Mățan, gol de senzaţie în SUA: „Nimeni nu putea opri racheta”

În minutul 51 al meciului Alex Măţan a trimis un şut năprasnic, de la aproximativ 20 de metri, balonul oprindu-se în vinclul porţii.

Nimeni nu putea opri racheta lui Alexandru Mățan”, au scris, pe Twitter, cei care se ocupă de contul Major Soccer League (MLS).

Măţan a adus-o pe Columbus Crew în avantaj cu golul din minutul 51, dar meciul s-a terminat cu scorul de 3-3 în timpul regulamentar. Minnesota United a egalat la 3 în prelungiri, prin golul marcat de Hassani Dotson (min. 90+1).

Reclamă

Alex Măţan a înscris şi la loviturile de departajare, dar nu a fost suficient pentru ca echipa lui să se califice. Trei colegi ai săi au ratat la loviturile de departajare, Kevin Molino, Steven Moreira şi Malte Amundsen, în timp ce de la adversari au ratat doi jucători, Mender Garcia şi Bongokuhle Hlongwane.

Alex Măţan a ajuns la două goluri în tricoul celor de la Columbus Crew. El are şi 7 pase decisive la echipa care activează în MLS.

Reclamă 4 / 0/3

Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA şi după aducerea lui Lionel Messi! Abia a făcut 2-2 acasă cu echipa lui Măţan!

Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA. Echipa unde patron este şi David Beckham a făcut 2-2 acasă cu formaţia lui Alexandru Măţan.

Inter Miami – Columbus Crew s-a încheiat 2-2. Formaţia oaspete a deschis scorul în minutul 23, prin Darlington Nagbe. Inter Miami a egalat în minutul 57, prin Leonardo Campana. Columbus Crew avea să treacă din nou în avantaj în minutul 69, Christian Ramirez fiind marcatorul golului 2 al oaspeţilor. Inter Miami a reuşit in-extremis o remiză acasă, Josef Martinez marcând în minutul 90.

Alexandru Măţan (23 de ani) a fost titular la Columbus Crew, în meciul cu Inter Miami. El a fost înlocuit în minutul 81 cu Isaiah Parente.

Lionel Messi este de neoprit la Inter Miami! O nouă „dublă” de senzaţie a argentinianului. A ajuns la 5 goluri în 3 meciuri

Lionel Messi este de neoprit la Inter Miami. Campionul mondial din 2022 a reușit să marcheze două goluri în poarta celor de la Orlando City și a calificat echipa în optimile Cupei Ligii.

Câștigătorul a 7 baloane de aura ajuns la formația lui David Beckham în această perioadă de mercato, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de PSG. Tot în această vară, Barcelona a încercat să îl readucă pe Messi în Catalunia, însă mutarea nu s-a concretizat, iar astfel argentinianul a ajuns la al 4-lea club din carieră.

Formația la care este legitimat fotbalistul în vârstă de 36 de ani s-a calificat în optimile Cupei Ligii, după ce s-a impus cu 3-1 în fața rivalei din Miami, Orlando City. Lionel Messi s-a făcut simțit pe teren rapid, încă din minutul 7 al partidei, după ce a primit o pasă excelentă în careu de la Robert Taylor. Argentinianul a marcat cu un șut în forță, din apropierea porții apărate de Pedro Gallese.

Jucătorii lui Orlando au revenit rapid însă, iar la 10 minute după golul marcat de Messi au restabilit egalitatea, prin reușita lui Cesar Araujo. Astfel, scorul după primele 45 de minute a rămas 1-1. Totuși, echipa lui David Beckham s-a dezlănțuit în a doua parte a partidei.

Reclamă

În debutul reprizei secunde, mai exact în minutul 51, Josef Martinez a obținut o lovitură de la 11 metri, pe care tot al a executat-o. Fotbalistul din Venezuela a adus-o pe Inter Miami, din nou, în avantaj, după ce a reușit să transforme lovitura de pedeapsă. Astfel, la acel moment, scorul era de 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și