Închide meniul

Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA şi după aducerea lui Lionel Messi! Abia a făcut 2-2 acasă cu echipa lui Măţan!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2023, 8:20

Reclamă
Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA şi după aducerea lui Lionel Messi! Abia a făcut 2-2 acasă cu echipa lui Măţan!

Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA şi după aducerea lui Lionel Messi

Alexandru Măţan, în meciul Inter Miami - Columbus Crew / Profimedia Images

Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA. Echipa unde patron este şi David Beckham a făcut 2-2 acasă cu formaţia lui Alexandru Măţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami – Columbus Crew s-a încheiat 2-2. Formaţia oaspete a deschis scorul în minutul 23, prin Darlington Nagbe. Inter Miami a egalat în minutul 57, prin Leonardo Campana. Columbus Crew avea să treacă din nou în avantaj în minutul 69, Christian Ramirez fiind marcatorul golului 2 al oaspeţilor. Inter Miami a reuşit in-extremis o remiză acasă, Josef Martinez marcând în minutul 90.

Inter Miami rămâne lanterna clasamentului în SUA şi după aducerea lui Lionel Messi!

Alexandru Măţan (23 de ani) a fost titular la Columbus Crew. El a fost înlocuit în minutul 81 cu Isaiah Parente.

În clasamentul din MLS Columbus Crew stă mult mai bine decât Inter Miami. Echipa la care evoluează Alexandru Măţan se află pe locul 4, cu 35 de puncte obţinute din 21 de meciuri.

Inter Miami ocupă ultimul loc în MLS, cu 17 puncte din 20 de partide jucate. Lionel Messi urmează să debuteze la Inter Miami pe 21 iulie. Formaţia din MLS l-a convins, recent, şi pe fostul coleg al lui Messi de la FC Barcelona, Sergio Busquets, să joace pentru Inter Miami.

Reclamă

David Beckham a rupt tăcerea despre venirea lui Lionel Messi la Inter Miami: „M-am trezit cu un milion de mesaje!”

David Beckham a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre momentul în care Lionel Messi a decis să semneze cu Inter Miami. Acţionarul clubului din MLS a reuşit transferul verii şi l-a convins pe atacantul argentinian să refuze oferta fabuloasă pe care o primise din Arabia Saudită.

Fostul star al lui Manchester United şi Real Madrid a dezvăluit că a trecut prin momente speciale în momentul în care Messi a anunţat oficial că va juca pentru Inter Miami. Câştigătorul a şapte Baloane de Aur ar urma să fie prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Beckham bătuse palma cu gruparea din Statele Unite, dar nu îi anunţase pe oficialii clubului momentul exact în care le va dezvălui fanilor numele noii sale echipe.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am trezit cu un milion de mesaje pe telefon”

Acum câteva săptămâni, m-am trezit cu aproximativ un milion de mesaje pe telefon. Mă şi gândeam: ‘Ce s-a întâmplat? De obicei nu primesc atât de multe mesaje’.

Dintr-o dată, am auzit că Leo a ieșit și a anunțat că vine la Miami. Evident, nu a fost o surpriză pentru mine.

Am spus-o, încă de la început, că dacă o să am ocazia să aduc cei mai buni jucători din lume la Miami, în orice moment al carierei lor, vreau să fac asta. Mi-am luat acest angajament față de fanii noștri.

Deci, când am auzit că unul dintre cei mai buni jucători – dacă nu cel mai bun – care a câștigat totul şi care încă este grozav, încă este tânăr și încă face ceea ce face, vrea să joace pentru echipa mea, a fost un moment uriaş pentru noi”, a declarat David Beckham pentru The Athletic, citat de thesun.co.uk.

Lionel Messi şi-a adus şi antrenorul preferat la Inter Miami. Tata Martino a fost numit în locul lui Phil Neville, fostul antrenor al formaţiei din Miami, acolo unde îi va avea sub comanda sa pe Messi şi Sergio Busquets.

Tata Martino l-a pregătit pe Lionel Messi la Barcelona, dar şi la naţionala Argentinei. Pe Camp Nou, Martino a antrenat timp de un sezon, în perioada iulie 2013 – iunie 2014, în timp ce naţionala Argentinei a preluat-o imediat după Cupa Mondială din 2014 şi a fost selecţioner până în iulie 2016.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” Vezi toate știrile
Citește și