Închide meniul
VIDEO

Alex Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş: „E o mare oportunitate!”. Momente amuzante cu translatorul turc

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 18:07

Alex Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş: „E o mare oportunitate!. Momente amuzante cu translatorul turc

Alex Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş

Alex Maxim, la o conferinţă de presă / Captură Youtube Fotomac

  • Alex Maxim a jucat deja 3 meciuri în tricoul lui Beşiktaş

Alex Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş. Internaţionalul român, în vârstă de 32 de ani, speră să fie cumpărat definitiv, la finalul sezonului, de gruparea din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul Alexandru Maxim, care joacă la Beşiktaş sub formă de împrumut de la Gaziantep FK, a declarat că ar vrea să rămână la gruparea din Istanbul.

Alex Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş

Pentru mine să fiu la Beşiktaş este o mare oportunitate şi un motiv de mândrie. Agentul meu s-a ocupat de chestiunile legate de transfer. După ce Gaziantep FK s-a retras din campionat din cauza cutremurului, s-a ivit oportunitatea ca eu să vin aici. Erau interesate de mine şi alte cluburi, dar prima mea opţiune a fost Beşiktaş.

Reclamă

Sunt foarte fericit că sunt aici. Aş vrea să rămân. Aş fi fericit să joc mai mult pe stadionul nostru, în faţa suporterilor noştri. Dacă mi se va cere să rămân eu aş face asta bucuros”, a spus Alex Maxim.

El a menţionat că respectă deciziile antrenorului şi că el încearcă să muncească mult şi să îi arate tehnicianului că merită să fie folosit. “Încerc să mă antrenez bine. Nu contează cât joc, scopul meu este să ajut echipa”, anunţă news.ro.

Reclamă

Au fost momente amuzante la conferinţa de presă susţinută de Alex Maxim în engleză. Translatorul turc a încercat să ţină ritmul cu mijlocaşul şi şi-a notat în permanenţă declaraţiile.

Alexandru Maxim a fost împrumutat de Gaziantep FK grupării Beşiktaş în 16 februarie, la câteva zile după cutremurele soldate cu zeci de mii de morţi în Turcia. Alb-negrii îl pot transfera definitiv, dacă achită suma cu care s-au înţeles cu Gaziantep. Românul are o cotă de 3.2 milioane de euro, potrivit Transfermark.

Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş! Ce a declarat Şenol Guneş

La începutul acestei luni, Alexandru Maxim a debutat în tricoul lui Beşiktaş. În partida din etapa a 24-a din Superliga Turciei, internaţionalul român a intrat în minutul 84, în confruntarea cu Ankaragucu. Mijlocaşul l-a înlocuit pe Redmond, şi în total a bifat 14 minute pentru noua sa formaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după meci, Şenol Guneş a oferit primele declaraţii, şi a vorbit şi despre Alexandru Maxim. Tehnicianul lui Beşiktaş a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, despre care susţine că este un jucător care va contribui în cadrul echipei.

Meciul s-a dus într-un punct în care mijlocaşii jucau foarte bine, şi au oprit adversarul. Când am vrut să ţin mai mult de minge, l-am introdus pe Maxim în meci, după minutul 80. Este un jucător care munceşte mult atunci când suntem în atac. Este un jucător bun, de calitate. Cred că va contribui mult”, a declarat Şenol Guneş, despre Alexandru Maxim, conform sabah.com.tr.

Se simte bine (n.r. debutul). Atmosfera a fost uimitoare”, a fost prima reacţie a lui Alexandru Maxim, pe contul oficial de Twitter.

Beşiktaş a câştigat duelul cu Ankaragucu, cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Ucan şi Aboubakar, în minutele 40, respectiv 55. Trupa lui Alexandru Maxim ocupă locul trei în campionatul Turciei, fiind la 14 puncte distanţă de primul loc, ocupat de rivala de la Fenerbahce.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2
Fotbal extern • 18 feb., 17:55
„Gaziantep pică, Şumudică doarme!” Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare
Fotbal extern • 16 feb., 10:19
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare! Calculele făcute de antrenorul român