Închide meniul

Alex Maxim a făcut-o K.O. pe Galatasaray! Fanii din Istanbul au reacționat furibund: “Îl vrem la schimb cu Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 17:16

Alex Maxim a făcut-o K.O. pe Galatasaray! Fanii din Istanbul au reacționat furibund: “Îl vrem la schimb cu Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău!”

Alexandru Maxim a marcat un gol şi a reuşit o pasă de gol pentru Gaziantep

Alexandru Maxim, jucătorul lui Gaziantep, în timpul unui meci / Twitter FutbolArena

  • Alex Maxim, gol și dublu assist în Gaziantep – Galatasaray 3-1
  • Reacția fanilor „Cim Bom”: „Îl vrem la schimb cu Moruțan și Cicâldău!”

Alex Maxim a reușit unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei. Mijlocașul român a marcat un gol și a oferit două pase decisive în victoria obținută de Gaziantep contra lui Galatasaray, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Galatasaray au răbufnit, după meciul extraordinar reușit de Alex Maxim: „Îl vrem la schimb cu Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Maxim a fost integralist în duelul din campionatul Turciei, în timp ce la Galatasaray a evoluat numai unul dintre cei doi români din lot. Olimpiu Moruțan a început ca titular și a fost înlocuit în minutul 69. Alexandru Cicâldău a rămas pe bancă.

Fanii lui Galatasaray au răbufnit în mediul online, după ce Alex Maxim le-a demolat echipa. Suporterii din Istanbul i-au criticat pe Moruțan și Cicâldău pentru evoluțiile din ultima vreme și cer conducerii să-i dea la schimb cu conaționalul lor, Maxim.

“Îl vrem pe Maxim în locul lui Moruțan și Cicâldău! Ce rușine! Galatasaray nu mai este un club mare de mulți ani.”, a fost unul dintre mesajele fanilor lui Galatasaray, de pe contul de Twitter. 

Alex Maxim, one-man show în Gaziantep – Galatasaray 3-1

Gomis a deschis scorul în minutul 34, dar gazdele au restabilit egalitatea în prelungiri, prin Djilobodji. Alex Maxim a reuşit un assist superb în minutul 45+4.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI ALEX MAXIM

În repriza secundă, în minutul 71, Maxim şi-a adus echipa în avantaj cu un gol marcat din lovitură de la 11 metri. Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Maxim a înscris 12 goluri pentru Gaziantep, în toate competiţiile.

De remarcat este faptul că internaţionalul român are un bilanţ excelent: a executat 18 lovituri de la 11 metri pentru Gaziantep şi le-a transformat pe toate!

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 81, Maxim a fost din nou decisiv. I-a pasat lui Figueiredo, care a dus scorul la 3-1. A fost a şasea pasă decisivă a mijlocaşului român din acest sezon.

Alex Maxim, convocat de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu meciurile cu Grecia și Israel

FRF a anunțat lotul ales de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale pe care naționala României le va disputa cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie). Alex Maxim nu lipseşte de pe lista selecţionerului.

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

 

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” 17:01 Manchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal LIVE SCORE (22:00). Dueluri incendiare pentru semifinalele Ligii Campionilor 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 aprilie 2024 16:35 „Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total
Fotbal extern • 15 apr., 16:54
Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă”
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Florin Manea a făcut anunțul: Denis Drăguș pleacă de la Gaziantep
Fotbal extern • 8 apr., 19:04
Florin Manea a făcut anunțul: Denis Drăguș pleacă de la Gaziantep! Mutare de senzație pentru atacantul român. Cu cine semnează
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace