Închide meniul
UPDATE

Alexandru Băluță, de neoprit în Ungaria. „Dublă” spectaculoasă pentru Academia Puskas. Mijlocașul român are cifre senzaționale

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2022, 16:53

Alexandru Băluță, de neoprit în Ungaria. „Dublă spectaculoasă pentru Academia Puskas. Mijlocașul român are cifre senzaționale

Alexandru Băluță, star în Ungaria

Alexandru Băluță, în timpul unui meci disputat de Academia Puskas / Profimedia

  • Alexandru Băluță a marcat din nou în campionatul Ungariei
  • Mijlocașul român, „dublă” pentru Academia Puskas

Update: Final de meci. „Dubla” lui Alexandru Băluță s-a dovedit a fi decisivă. Mezokovesd – Academia Puskas s-a terminat cu scorul de 1-2. Mijlocașul român și-a dus echipa pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte. Ferencvaros poate reveni în poziția de lider dacă se impune în ultimul meci al etapei, cu Paksi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță a fost MVP-ul echipei pregătite de Zsolt Hornyak. Fostul jucător al Universității Craiova a deschis scorul după numai un sfert de oră. A mai dat o lovitură și după pauză.

Reclamă

Alexandru Băluță, „dublă” pentru Academia Puskas

Internaționalul român a mărit avantajul Academiei Puskas în minutul 63, din pasa lui Nagy. A ajuns astfel la șase goluri stagionale. Ultima dată își trecuse numele pe tabelă în derby-ul cu Ferencvaros.

Băluță are și patru assist-uri și și-a depășit numărul de goluri marcate în tot sezonul trecut. Mijlocașul ofensiv are o cotă de piață de 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt și mai are contract cu maghiarii până în 2023.

Reclamă
Citește și:

În urmă cu trei ani și jumătate, Alex Băluță a fost vândut de Universitatea Craiova la Slavia Praga pentru 2.65 milioane de euro. La Akademia Puskas a ajuns în 2020, în schimbul a 700.000 de euro.

Crescut la Academia de fotbal „Gică Popescu”, Băluță și-a făcut debutul la seniori la Chindia Târgoviște, după care a ajuns la Viitorul lui Gică Hagi, unde a stat doar un an. A semnat apoi cu gruparea din Bănie, cu care a câștigat Cupa României în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă
Liga 1 • 5 apr., 20:19
Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă: „Va lipsi atât! Nu e incert, lipseşte cu certitudine!”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie
Antena Sport Update • 5 apr., 17:48
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie 2024
Un titular de bază de la FCSB s-a "rupt" şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR
Liga 1 • 5 apr., 14:45
Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR
Alexandru Băluță a marcat un gol de senzație în FCSB - Sepsi
Liga 1 • 17 mart., 21:53
FOTO
Alexandru Băluță, gol de senzație în FCSB – Sepsi! Șutul i-a lăsat cu gura căscată pe toți fanii din stadion
Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid
Liga 1 • 10 mart., 13:55
„Păi, bă, eşti nebun?!” Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid: „Ia, treci pe bancă și tu!”