Închide meniul
VIDEO

Alexandru Băluță, gol de generic în Ungaria! Românul a înscris cu o execuție superbă și a pus umărul la victoria echipei sale

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 21:03

Alexandru Băluță, gol de generic în Ungaria! Românul a înscris cu o execuție superbă și a pus umărul la victoria echipei sale

Alexandru Băluță, star în Ungaria

Alexandru Băluță, în timpul unui meci disputat de Academia Puskas / Profimedia

Alexandru Băluță a marcat un gol de generic în Ungaria. Mijlocașul român a reușit o execuție splendidă în meciul câștigat de echipa sa, Academia Puskas, împotriva lui Paks, scor 3-1, în etapa a 10-a din campionatul maghiar. Este al doilea gol înscris de Băluță în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță a stabilit scorul final în partida de astăzi, în minutul 77. Academia Puskas a scăpat pe contraatac, iar internaționalul român s-a aflat la finalizare.

Alexandru Băluță, gol de generic în Ungaria!

Băluță a preluat mingea în jumătatea adversă, a înaintat până la marginea careului lui Paks și a încheiat acțiunea cu un șut superb, cu exteriorul piciorului drept. Șutul lui Alexandru Băluță s-a dus în plasa laterală, iar portarul advers n-a avut nicio șansă.

 

Un alt român, Marius Corbu, a înscris primul gol al celor de la Academia Puskas în minutul 7 (VEZI AICI rezumatul meciului).

Reclamă

Barnabas Varga a restabilit egalitatea pentru gazde în minutul 36, iar la pauză scorul era 1-1. Oaspeții au preluat din nou conducerea în minutul 67, după golul lui Artem Favorov. A urmat apoi golul lui Băluță, care a închis tabela.

Grație victoriei cu Paks, Academia Puskas a urcat pe locul 4 în Ungaria, peste adversara de astăzi.

Alex Băluță a semnat cu Academia Puskas în vara lui 2020. Ungurii le-au plătit 700.000 de euro celor de la Slavia Praga, pentru român.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Băluță este cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com.

Ce spunea Alexandru Băluță după ce nu a fost convocat la echipa naţională

Alexandru Băluță n-a mai fost convocat la naționala României din luna iunie a anului trecut. În urmă cu ceva timp, soţia sa l-a atacat pe selecţionerul Edi Iordănescu pentru decizia sa:

„Diana n-a spus nimic deplasat. Dorința mea de a veni la lot e enormă și nu sunt genul de om care să-și controleze emoțiile nonstop. Mă doare că nu voi fi acum la națională, dar accept și înțeleg situația. Bine, nici nu sunt un jucător care să fi fost o prezență constantă, dar, la orice convocare, am venit cu sufletul deschis și nu m-a interesat nimic altceva. De exemplu, la amicalul cu Anglia am venit din vacanță și nu m-a preocupat niciun pic acest detaliu. Mă simt un jucător complet când îmbrac tricoul României și așa va fi mereu.

Am primit un cartonaș roșu care s-a tradus prin patru etape de suspendare. A fost o pauză care m-a cam scos din ritm. Într-un fel, mi-am făcut-o cu mâna mea și uneori mai și plătești. Am trecut și prin Covid. Din aceste motive, mă așteptam pe undeva să nu fiu păstrat în lot pentru aceste amicale. Dar părerea de rău rămâne. Muncesc mai departe, să fiu apt pentru partidele oficiale din iunie, când începe Liga Națiunilor”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit playsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și