Închide meniul

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor: „Sunt foarte bucuros! Voi da tot ce e mai bun pentru noul club!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 10:55

Reclamă
Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor: „Sunt foarte bucuros! Voi da tot ce e mai bun pentru noul club!

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor. Internaţionalul român a ajuns deja la Konya şi le-a făcut o promisiune fanilor. Internaţionalul român, care mai are contract până în 2026 cu Galatasaray, a fost împrumutat pentru un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău vrea să facă un sezon de excepţie în tricoul celor de la Konyaspor. Noua echipă este şi cea care îi va plăti salariul mijlocaşului român.

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor

Sunt foarte bucuros că am ajuns la Konyaspor. Sper că acest sezon va fi unul bun atât pentru mine, cât şi pentru comunitatea Konyaspor. Nimeni nu ar trebuie să se îndoiască de faptul că voi da tot ce a mai bun pentru acest club”, a spus Alecandru Cicâldău, conform presei din Turcia.

Alexandru Cicâldău a revenit în această vară la Galatasaray, după ce în sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Românul mai are contract cu Galatasaray până în vara anului 2026.

Reclamă

Plecarea lui Cicâldău de la Galatasaray a fost anunţată şi de Victor Becali în urmă cu câteva zile.

Da, Cicâldău o să plece de la Galatasaray în această vară. E interesul de la Basaksehir despre care s-a scris. Mai e o formația din Turcia care îl vrea, împrumut, da.

Cei de la Galatasaray vor să-l dea în Super Lig pentru a-i vedea evoluțiile și pentru a-i putea monitoriza mai bine progresul”, a declarat Victor Becali recent, pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cicâldău, conform Transfermarkt

Şi Olimpiu Moruţan va pleca de la Galatasaray

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan. Impresarul a oferit noi detalii despre situația fotbalistului, legitimat în prezent la Galatasaray.

Giovanni Becali a dezvăluit că are încredere în fotbalistul român. Acesta consideră că Olimpiu Moruțan poate juca chiar și într-un campionat de top al Europei, cum ar fi Serie A, prima ligă din Italia. Totuși, acesta a menționat că momentan Olimpiu Moruțan face parte din planurile celor de la Galatasaray, care forțează intrarea în grupele UEFA Champions League.

„Moruțan este un fotbalist căutat în această perioadă. El a făcut un sezon de nota 7 la Pisa, evoluțiile lui i-au deschis ușa spre oportunități importante. Pisa ar vrea să-l țină (n.r. Să îl transfere) pentru anul viitor, dar va fi aproape imposibil. Moruțan e parte din lot pentru meciurile din preliminariile Champions League, are șansa să demonstreze acolo

Dacă Okan nu-l va păstra, are variante foarte bune în Europa și în Golf. Serie A este un campionat puternic, e potrivit pentru el. Poate juca acolo”, a spus impresarul, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și