Închide meniul

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan: „Poate juca în Serie A”

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 20:20

Reclamă
Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan: Poate juca în Serie A”

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan, în timpul unui meci /Profimedia

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan. Impresarul a oferit noi detalii despre situația fotbalistului, legitimat în prezent la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul român a revenit la echipa „Cim-Bom” după ce a fost împrumutat, în sezonul trecut, la Pisa, în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Datorită evoluțiilor bune, mijlocașul i-a impresionat pe oficialii turci, care l-au inclus pe lista pentru preliminariile UEFA Champions League.

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan. Impresarul are încredere în fotbalist

Giovanni Becali a dezvăluit că are încredere în fotbalistul român. Acesta consideră că Olimpiu Moruțan poate juca chiar și într-un campionat de top al Europei, cum ar fi Serie A, prima ligă din Italia. Totuși, acesta a menționat că momentan Olimpiu Moruțan face parte din planurile celor de la Galatasaray, care forțează intrarea în grupele UEFA Champions League.

„Moruțan este un fotbalist căutat în această perioadă. El a făcut un sezon de nota 7 la Pisa, evoluțiile lui i-au deschis ușa spre oportunități importante. Pisa ar vrea să-l țină (n.r. Să îl transfere) pentru anul viitor, dar va fi aproape imposibil. Moruțan e parte din lot pentru meciurile din preliminariile Champions League, are șansa să demonstreze acolo

Dacă Okan nu-l va păstra, are variante foarte bune în Europa și în Golf. Serie A este un campionat puternic, e potrivit pentru el. Poate juca acolo”, a spus impresarul, pentru playsport.ro.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Olimpiu Moruţan este ofertat de o echipă din Arabia Saudită. Presa din Turcia a făcut anunţul, dezvăluind că internaţionalul român ar putea pleca definitiv de la Galatasaray în această perioadă de mercato.

Presa din Turcia a anunţat faptul că Galatasaray a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român este dorit de o echipă din Arabia Saudită, campionat în care în această vară au ajuns numeroase vedete precum Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Turcii notează faptul că decizia finală în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray o va lua antrenorul formaţiei, Okan Buruk. În sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a bifat 36 de meciuri pentru Pisa, reuşind să marceheze şase goluri şi să ofere şase pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român de 24 de ani a fost transferat de Galatasaray în vara lui 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 4,2 milioane de euro. Contractul lui Moruţan la campioana Turciei expiră în vara lui 2026.

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan, după sezonul bun făcut de internaţionalul român la Pisa, unde a fost împrumutat în stagiunea precedentă. Moruţan a fost unul dintre remarcaţii din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Revenit la Galata după ce Pisa nu a activat clauza transferului definitiv, Moruţan are două oferte. Turcii de la hurriyet.com susţin că două echipe din Superliga turcă în doresc pe jucătorul cotat la 4.5 milioane de euro.

Este vorba despre Konyaspor şi Pendikspor. Totuşi, antrenorul Galatei, Okan Buruk, vrea să ia decizia finală în legătură cu Moruţan, după ce îl va vedea pe acesta la lucru în cantonamentul din Austria.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și