Închide meniul

Alexandru Cicâldău, cuvinte uriaşe despre Hagi la turci: „A făcut istorie aici!” Ce a spus despre situaţia de la Galatasaray

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2022, 10:19

Alexandru Cicâldău, cuvinte uriaşe despre Hagi la turci: „A făcut istorie aici! Ce a spus despre situaţia de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău, cuvinte uriaşe despre Hagi la turci. Mijlocaşul român a oferit primul interviu în presa de Turcia. Mijlocaşul lui Galatasaray a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a vorbit şi despre emoţiile pe care le-a avut în momentul în care a aflat că se va transfera la Galatasaray Istanbul.

Alexandru Cicâldău, cuvinte uriaşe despre Hagi: „Dacă nu era dânsul, nu eram omul de azi!”

Dacă nu erau dânsul și Academia nu eram ce sunt astăzi. Îi mulțumesc și dânsului și domnului Terim. A avut încredere în mine și m-a adus aici, m-a primit bine și m-a ajutat să mă integrez. Și echipa ne-a ajutat să ne adaptăm, pe mine și pe Moruțan. Oricine în lumea asta a auzit de Galatasaray. Eu o urmăresc de când Hagi a făcut istorie aici. Când am auzit că se face transferul la Galatasaray a fost o senzație unică, pe care nu cred s-o mai simt vreodată„, a spus Alexandru Cicâldău într-un interviu acordat celor de la A Spor.

Alexnadru Cicâldău a vorbit şi despre situaţia sa de la Galatasaray. După un început foarte un, atât Cicâldău cât şi Moruţan au pierdut prima echipă.

Când lucrurile nu merg bine, nu sunt genul care să-și caute alibiuri. Nu vreau să dau vina pe faptul că am avut COVID-19, în decembrie, pentru evoluțiile mai slabe de după revenire

Reclamă

Pentru mine, personal, acel 4-2 cu Marseille de la Istanbul, când am și marcat, a fost cel mai reușit. Și confruntările cu Barcelona vor rămâne niște momente speciale. Acolo sunt jucători cu care jucam pe Playstation când eram mic, acum am ajuns să evoluez împotriva lor„, le-a spus internaționalul român jurnaliștilor turci.

Alexandru Cicâldău este dorit în Serie A

Alexandru Cicâldău (24 ani) poate ajunge în Serie A. Fiorentina este interesată de serviciile mijlocaşului român. Gruparea de pe „Stadio Artemio Franchi” ar fi făcut deja o ofertă turcilor, anunţă aksam.com.tr.

Aventura lui Alex Cicâldău la Galatasaray s-ar putea încheia după un singur sezon. Mijlocaşul român nu este om de bază la gruparea „Cim Bom”, iar în presa internaţională au apărut deja informaţii despre un posibil transfer în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 8 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Alex Cicâldău poate îmbrăca tricoul celor de la Fiorentina. Toscanii ar fi făcut deja o ofertă de 8 milioane de euro, după cum scrie sursa citată. Totuşi, conducerea lui Galatasaray s-a declarat nemulţumită. Turcii cer între 10 şi 12 milioane de euro pentru mijlocaş.

Galatasaray l-a transferat pe mijlocaşul de 24 de ani vara trecută, după ce le-a plătit 6.5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova.

Mijlocașul de 24 de ani este monitorizat de Betis, iar gruparea din Sevilla este dispusă să îl cumpere de la Galatasaray.

Alb-verzii sunt pe loc de cupe europene și țin aproape de Barcelona și Atletico Madrid. Manuel Pellegrini a cerut întăriri, iar printre țintele lui este și internaționalul român, care are o cotă de piață de 8 milioane de euro.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la superdeporte.es, Alexandru Cicâldău este surpriza pregătită de Betis. Se fac pregătiri pentru posibilele plecări ale lui William Carvalho și Guido Rodriguez, care au făcut un sezon grozav și au atras interesul granzilor Europei.

Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în 2026.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și