Închide meniul

Alexandru Cicâldău, dorit în La Liga! Mijlocașul român este pe lista de transferuri a lui Betis. Manuel Pellegrini l-a cerut la echipă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 11:50

Reclamă
Alexandru Cicâldău, dorit în La Liga! Mijlocașul român este pe lista de transferuri a lui Betis. Manuel Pellegrini l-a cerut la echipă

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău ar putea reuși un transfer de senzație, în La Liga. Mijlocașul de 24 de ani este monitorizat de Betis, iar gruparea din Sevilla este dispusă să îl cumpere de la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alb-verzii sunt pe loc de cupe europene și țin aproape de Barcelona și Atletico Madrid. Manuel Pellegrini a cerut întăriri, iar printre țintele lui este și internaționalul român, care are o cotă de piață de 8 milioane de euro.

Alexandru Cicâldău este pe lista de transferuri a lui Betis

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la superdeporte.es, Alexandru Cicâldău este surpriza pregătită de Betis. Se fac pregătiri pentru posibilele plecări ale lui William Carvalho și Guido Rodriguez, care au făcut un sezon grozav și au atras interesul granzilor Europei.

Ibericii amintesc și de faptul că Cicâldău, care mai are contract până în 2026 cu Galatasaray, mai este dorit și de Sampdoria și Fiorentina. Românul a contribuit la ultima victorie obținută de gruparea Cim Bom. A reușit o pasă decisivă în partida cu Karamgumruk, scor 2-0.

Titularizat de Torrent, fostul jucător al Universității Craiova i-a oferit un assist lui Ryan Babel și s-a declarat încântat pentru evoluția lui, la finalul meciului.

Reclamă

Sunt foarte fericit că am câștigat și că am contribuit la această victorie. După ce am făcut Covid-19 a existat o scădere de formă din partea mea. Acum pot să spun că sunt pe drumul cel bun. Vreau să îmi îmbunătățesc jocul și să îmi ajut echipa„, a declarat Cicâldău, conform SporX.

Cicâldău cere mobilizare naţională pentru calificarea la EURO 2024

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol la României din mandatul de selecţioner al lui Edi Iordănescu. Mijlocaşul a înscris în amicalul Israel – România 2-2 și se gândeşte deja la marele obiectiv fixat generaţiei sale: calificarea la EURO 2024.

Ne doream să câştigăm acest meci, era foarte important pentru moralul nostru. Cred că am făcut foarte multe lucruri pozitive în acest meci, dar am făcut şi lucruri negative pe care trebuie să le analizăm şi să le îmbunătăţim. Trebuie să sperăm, trebuie să spere toţi jucătorii şi toată ţara„, a spus Alexandru Cicâldău.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și