Închide meniul

Alexandru Cicâldău e OUT de la Galatasaray! Turcii anunţă transferul uriaş al internaţionalului român. Poate juca în Serie A sau La Liga

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 16:03

Alexandru Cicâldău e OUT de la Galatasaray! Turcii anunţă transferul uriaş al internaţionalului român. Poate juca în Serie A sau La Liga

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău e OUT de la Galatasaray în această vară, anunță presa din Turcia. Mijlocaşul de 24 de ani are zilele numărate la gruparea Cim Bom.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray este decisă să renunțe la mijlocasul român, iar trei echipe sunt interesate să îl aducă pe Cicâldău. Este vorba de echipe din Serie A şi La Liga. Ar putea fi transferul carierei pentru fostul jucător al Universităţii Craiova.

Alexandru Cicâldău e OUT de la Galatasaray

Formaţia lui Fatih Terim este decisă să renunțe la serviciile mijlocașului român, la un an după ce l-a adus din Liga 1. Turcii anunţă că mijlocaşul lui Galatasaray va pleca la finalul sezonului. Acesta este dorit de echipe precum Sampdoria, Fiorentina și Betis Sevilla.

Reclamă

Galatasaray nu îl păstrează pe Alexandru Cicâldău pentru sezonul viitor. Evoluțiile fotbalistului român sunt considerate insuficiente, iar formația galben-roșie a decis să ia în calcul alte oferte.

Sampdoria și Fiorentina, din Italia, dar și Real Betis, din Spania, sunt interesate de jucătorul de 24 de ani. După negocieri, vom afla la ce echipă va pleca Cicâldău„, scriu turcii de la mynet.com.

Reclamă

6,5 milioane de euro a plătit gruparea lui Terim pentru Cicâldău, în prezent, fotbalistul fiind cotat la 8 milioane de euro, conform transfermarkt.com. Alexandru Cicâldău are în cont 4 goluri și 4 assisturi în cele 39 de meciuri jucate pentru Galatasaray.

Alexandru Cicâldău nu vrea să plece de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău a afirmat că nu vrea să plece de la echipa turcă. Românul susţine că vrea să rămână la gruparea Cim Bom și să dea totul și sub comanda lui Domenec Torrent (59 de ani).

Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu Covid nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8.

Reclamă 4 / 0/3

A avut încredere în mine și m-a adus aici. M-a ajutat enorm. Am performat datorită lui (n.r. Fatih Terim). Apoi a venit acea schimbare. Orice antrenor ar fi, încerc să dau tot ce am mai bun.

Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici„, a declarat Cicâldău, conform sporx.com.

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, ironizați în direct în Turcia

Galatasaray a învins-o cu 3-2 pe Adana Demirspor în penultima etapă din Turcia. Meciul contra echipei de pe locul 9 în prima ligă turcă este cel în care Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu au evoluat deloc.

Deși fostul jucător al Universității Craiova a fost rezervă pe tot parcursul meciului, iar fostul mijlocașul al lui FCSB n-a prins nici lotul, un analist TV i-a ironizat pe cei doi români după meci.

Ghetele lui Emre Akbaba singure joacă mai bine decât băieții ăia doi”, a spus despre cei doi jucatori, Erman Toroglu, analist la postul de televiziune A Spor.

Emre Akbaba, jucătorul la care a făcut referire Erman Toroglu, este un mijlocaș ofensiv de 29 de ani împrumutat de Galatasaray la Alanyaspor. Analistul TV a vrut să transmită că gruparea din Istanbul ar trebui să-l păstreze în lot pentru sezonul viitor, în locul lui Alex Cicâldău sau a lui Olimpiu Moruțan.

Galatasaray mai are de jucat un meci în acest sezon, cu Antalyaspor, însă nu mai poate prinde un loc de cupă europeană.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului