Închide meniul

Alexandru Cicâldău, explicaţii după o nouă ruşine încasată de Galata: „Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem”. Suporterii şi-au pierdut răbdarea cu jucătorii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 ianuarie 2022, 21:48

Alexandru Cicâldău, explicaţii după o nouă ruşine încasată de Galata: „Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem. Suporterii şi-au pierdut răbdarea cu jucătorii

Alexandru Cicâldău este mijlocașul lui Galatasaray

Profimedia

  • Alexandru Cicâldău, explicaţii după o nouă ruşine încasată de Galata
  • Suporterii şi-au pierdut răbdarea cu jucătorii

Galatasaray are parte de cel mai prost sezon din ultimii 42 de ani. A luat bătaie acasă de la Giresunspor, cu scorul de 0-1. La finalul meciului, suporterii i-au jignit şi apostrofat pe jucători, nemulţumiţi de parcursul ruşinos din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, explicaţii după o nouă ruşine încasată de Galata

Scos de pe teren de Fatih Terim în minutul 73, Alexandru Cicâldău a vorbit despre situaţia Galatei, ajunsă pe locul 10 în Superlig. Românul spune că înțelege reacția suporterilor, însă dă vina și pe ghinion pentru eșecul formației sale pentru că adversarii au înscris încă de la prima ocazie. ”Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei, conform fanatik.com.

Fatih Terim, în pragul disperării

Şi Fatih Terim era în prgaul dusperării la finalul meciului, dar i-a criticat pe suporterii care i-au insultat pe jucători. ”Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie. Îmi pare rău,dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.

Reclamă

Indiferent cu cine joacă, Galatasaray trebuie să câștige. Am început acest război știind de ce vom avea parte. Susțin acest proiect, îl protejez. Mergeam la vestiare când am auzit reacțiile din tribune. Am ieșit și i-am luat pe jucători unul câte unul. Nimeni nu merită așa ceva. Sunt alături de ei în momentele astea. Știu că sunt foarte supărați.

Citește și:

Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă. Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus. Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente”, a declarat Fatih Terim la finalul partidei, conform sursei citate. Celălalt român de la Galata, Olimpiu Moruţan, a fost integralist în acest meci.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 22 feb., 9:05
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”
Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică
Fotbal extern • 21 feb., 22:58
„Greu de suportat atâta amărăciune!” Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică. Replica „Împăratului” Fatih Terim