Închide meniul
UPDATE

Olimpiu Moruțan, pasă de gol în Galatasaray – Denizlispor 3-3 (8-9 d.l.p)! Echipa ”Împăratului” Fatih Terim, OUT din Cupa Turciei

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 23:10

Reclamă
Olimpiu Moruțan, pasă de gol în Galatasaray – Denizlispor 3-3 (8-9 d.l.p)! Echipa ”Împăratului” Fatih Terim, OUT din Cupa Turciei

Olimpiu Moruțan nu a reuşit să se impună la Galatasaray

Profimedia

Update: Galatasaray a fost eliminată din Cupa Turciei de Denizlispor, scor 8-9 după loviturile de departajare de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 90+8, Galata conducea cu 3-2, însă Nelsson și-a băgat mingea în propria poartă, iar partida a mers în prelungiri.

Olimpiu Moruțan a pasat decisiv la golul lui Mustafa Mahomed, în minutul 50. Românul a recuperat un balon într-o poziție bună și l-a pus în situație ideală pe coechipierul său. VIDEO AICI

Olimpiu Moruțan, pasă de gol în Galatasaray – Denizlispor!

Galatasaray a fost condusă cu 2-1 la pauză de Denizlispor, după golurile lui Depe și Darri. Ozturk reușise să marcheze pentru formația Cim Bom.

Reclamă

Jucătorii de la Galatasaray și-au revenit însă în repriza secundă. Dervisoglu a reușit să egaleze, în minutul 49, pentru ca Mostafa Mohamed să facă 3-2 doar un minut mai târziu, din pasa lui Olimpiu Moruțan.

Pentru Moruțan a fost al patrulea assist din acest sezon reușit la Galatasaray, în toate competițiile. Românul are în cont tot atâtea goluri.

În meciul cu Denizlispor, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost însă schimbat la pauză de Fatih Terim.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan, perioadă dificilă la Galatasaray

Assist-ul reușit de Moruțan vine într-un moment dificil traversat de mijlocașul român. Presa din turcia anunţă mutarea iernii pe care o pregăteşte antrenorul Fatih Terim. Ar fi o adevărată lovitură pentru fostul mijlocaş al celor de la FCSB.

Trupa antrenată de Fatih Terim a început licitaţia pentru un jucător important din Europa. Vrea să-l aducă la Istanbul pe Ola Solbakken, fotbalistul lui Bodo/Glimt. Norvegianul de 23 de ani este cerut cu insistenţă de Fatih Terim. Dacă ajunge la Galata, Solbakken ar reprezenta o concurenţă serioasă pentru Moruţan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și