Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău, gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba! Internaţionalul român, la a doua reuşită a sezonului

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 17:33

Reclamă
Alexandru Cicâldău, gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba! Internaţionalul român, la a doua reuşită a sezonului

Alexandru Cicâldău e împrumutat la Ittihad Kalba de la Galatasaray

Alex Cicâldău, în timpul unui meci pentru Al Ittihad Kalba / Twitter

Alexandru Cicâldău a reuşit un gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba. Internaţionalul român l-a executat pe portarul advers, cu un şut de vis, de la aproximativ 25 de metri de poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău evoluează la Al Ittihad Kalba de la începutul acestui sezon, de când a fost împrumutat de echipa sa, Galatasaray. Trupa din Emirate are opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe mijlocaşul român, în vârstă de 25 de ani, la finalul sezonului.

Alexandru Cicâldău, gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a deschis scorul în partida dintre Al Ittihad Kalba şi Al Thaid, din Cupa Emiratelor Arabe Unite. Mijlocaşul român a reuşit să înscrie printr-un şut în forţă, de la peste 20 de metri distanţă de poartă. Portarul advers nu a avut nicio reacţie la golul de senzaţie reuşit de mijlocaşul român. Comentatorul partidei a fost şi el fascinat de golul românului, din minutul 12 al partidei.

Ulterior, Al Ittihad a reuşit să mai înscrie alte cinci goluri, câştigând partida din optimiele Cupei cu un scor de tenis, 6-1.

Reclamă

A fost al doilea gol reuşit de Alexandru Cicâldău, după transferul în Emiratele Arabe Unite. Primul a avut loc acum aproximativ două luni, într-o partidă de campionat. Totodată, Cicâldău a mai reuşit două pase decisive, în cele 13 partide bifate.

În prima ligă din Emirate, echipa internaţionalului român ocupă locul 8, cu 17 puncte, obţinute după 10 runde. Al Ittihad este la egalitate cu formaţia Al Jazira, la care evoluează alt român, Florin Tănase.

Alexandru Cicâldău a fost împrumutat de Galatasaray timp de un sezon la Al Ittihad, în schimbul unui milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma în Emiratele Arabe Unite.

Reclamă 4 / 0/3

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China! Lovitură liberă ”a la Hagi”

Nicolae Stanciu a marcat un gol ireal în China, în meciul dintre Cangzhou și Wuhan Three Towns. Mijlocașul a dus scorul la 2-0 după ce oferise un assist la prima reușită a oaspeților.

În minutul 45, Stanciu a executat o lovitură liberă din unghi și l-a învins pe portarul gazdelor cu o execuție care ne-a amintit de ce făcea Gică Hagi pe terenul de fotbal.

Acesta a șutat de la 18 metri, iar traiectoria balonului a fost una specială. Toți jucătorii s-au grăbit să-l felicite pe Stanciu pentru golul senzațional înscris în prelungirile primei reprize.

Acesta s-ar putea să devină încă un motiv care să grăbească revenirea lui Nicolae Stanciu în Europa. Acolo, este așteptat înapoi de Slavia Praga. Chiar și antrenorul cehilor a subliniat asta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și