Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China! Lovitură liberă ”a la Hagi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 decembrie 2022, 14:35 / Actualizat: 17 ianuarie 2024, 19:57

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China! Lovitură liberă ”a la Hagi”

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China! Lovitură liberă ”a la Hagi”

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China! Lovitură liberă ”a la Hagi”

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China, în meciul dintre Cangzhou și Wuhan Three Towns. Mijlocașul a dus scorul la 2-0 după ce oferise un assist la prima reușită a oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 45, Stanciu a executat o lovitură liberă din unghi și l-a învins pe portarul gazdelor cu o execuție care ne-a amintit de ce făcea Gică Hagi pe terenul de fotbal.

Nicolae Stanciu, gol ireal înscris în China! Lovitură liberă ”a la Hagi”

Acesta a șutat de la 18 metri, iar traiectoria balonului a fost una specială. Toți jucătorii s-au grăbit să-l felicite pe Stanciu pentru golul senzațional înscris în prelungirile primei reprize.

Acesta s-ar putea să devină încă un motiv care să grăbească revenirea lui Nicolae Stanciu în Europa. Acolo, este așteptat înapoi de Slavia Praga. Chiar și antrenorul cehilor a subliniat asta.

Reclamă

„Ne e dor de Nicolae Stanciu!”. Antrenorul Slaviei Praga a dat cărțile pe față

„Ne e dor de Nicolae Stanciu!”, a fost anunțul făcut de Jindrick Trpisovsky. Antrenorul de la Slavia Praga a dezvăluit că încă îi lipsesc pasele mijlocașului român, la mai bine de 8 luni de când acesta s-a despărțit de vicecampioana Cehiei.

Nicolae Stanciu a plecat de la Slavia Praga în martie, după aproape doi ani petrecuți la echipa pregătită de Jindrick Trpisovsky.

Stanciu și-a lăsat amprenta la Slavia, contribuind la două titluri de campioană a Cehiei, în 2020 și 2021. În sezonul precedent, fără internaționalul român, Slavia a pierdut titlul în fața Viktoriei Plzen.

Reclamă 4 / 0/3

„Știm cât de mult îi ducem lipsa, mi-a plăcut mult de el. Încă nu am găsit un înlocuitor, iar jucătorii noștri ofensivi suferă din această cauză.

Chiar dacă am înscris multe goluri și ne-am creat un număr mare de ocazii, ne lipsește modul în care reușea să facă diferența cu pasele sale. Putea crea ocazii din nimic”, a spus Jindrick Trpisovsky, potrivit sportyzive.cz.

Stanciu a marcat 25 de goluri și a expediat 28 de assist-uri în tricoul Slaviei, în 111 meciuri.

Nicolae Stanciu a fost dorit de CFR Cluj

În prezent, Nicolae Stanciu joacă în China, la Wuhan Three Towns. Mijlocașul de 29 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Stanciu are contract cu Wuhan până în 2024. În ultimele săptămâni s-a discutat intens despre un posibil transfer al mijlocașului la CFR Cluj.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și