Închide meniul

Alexandru Cicâldău, la pământ după o nouă înfrângere în Turcia! Galatasaray e mai aproape de retrogradare decât de titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2021, 21:44

Alexandru Cicâldău, la pământ după o nouă înfrângere în Turcia! Galatasaray e mai aproape de retrogradare decât de titlu

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău nu va mai juca la Galatasaray / Profimediaimages

Cu Sivasspor, Olimpiu Moruțan a fost rezervă neutilizată, în timp ce Alexandru Cicâldău a fost integralist. La finalul meciului, fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost un discurs sugestiv despre starea de spirit de la formația Cim Bom.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, la pământ după o nouă înfrângere la Galatasaray

Galatasaray a rămas pe locul 9 în Turcia, la 16 puncte în urma liderului Trabzonspor. Culmea, echipa lui Moruțan și Cicâldău e mai aproape de zona retrogradării, de care o despart 9 puncte.

„Îmi pare foarte rău că am pierdut meciul. Nu ar fi trebuit să pierdem. În campionat nu suntem la fel de eficienți ca în Europa League. Nu putem să înscriem din ocaziile pe care le avem. În Europa League jucăm foarte bine și în apărare. Din păcate, nu putem face același lucru în campionat”, a spus Alexandru Cicâldău, pentru site-ul oficial al clubului.

Galatasaray a ajuns la cinci etape fără victorie în Turcia. Pe de altă parte, echipa antrenată de Fatih Terim a mers ceas în Europa League, reușind să câștige o grupă grea, cu Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova.

Pentru Cicâldău a fost primul meci de când s-a vindecat de Covid-19. Românul e titular de bază la Galatasaray, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost uitat pe bancă în ultima vreme.

Reclamă

Alexandru Cicâldău a impresionat la Galatasaray

Presa din Turcia consideră că echipa lui Fatih Termin a devenit „dependentă” de Alexandru Cicâldău. Jurnaliştii îl numesc pe mijlocaş „maestrul de la mijlocul terenului” şi anunţă că gruparea „Cim-Bom-Bom” este arma secretă a „Împăratului”.

Absența lui Cicâldău, care nu a fost în lot din motive medicale, a dus la pierderea meciului. Valoarea mijlocașului român este înțeleasă mai bine atunci când lipsește. Cicâldău este cea mai importantă piesă a jocului de tranziție, care probabil este singura strategie a lui Galatasaray în acest sezon. Pe scurt, lui Galatasaray i-a lipsit maestrul de la mijlocul terenului, probabil inima jocului, și nimeni nu a înțeles ce a vrut să joace fără el”, scriu turcii de la TRT Spor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și