Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul a înscris spectaculos și a oferit o pasă de gol

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 ianuarie 2023, 17:23

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul a înscris spectaculos și a oferit o pasă de gol

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul a înscris senzațional și a oferit o pasă de gol

Alex Cicâldău / Instagram

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul român a fost cel mai important om al echipei sale în egalul lui Al Ittihad Kalba, scor 2-2, împotriva celor de la Al Bataeh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internațional român a ajuns la 3 goluri în acest sezon din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul a înscris senzațional și a oferit o pasă de gol

Împrumutul în Emirate îi prinde foarte bine până acum lui Alex Cicâldău. Cedat de Galatasaray la Al Ittihad Kalba, românul a înscris din nou, fiind esențial în remiza echipei sale.

În minutul 55, Cicâldău și-a asumat responsabilitatea executării unei lovituri libere de la 25 de metri și a trimis perfect în poarta adversă, mingea lovind și anterior. Performanța românului a venit după ce, în prima repriză, a oferit și o pasă de gol Daniel Bessa.

Reclamă

Evoluția lui Cicâldău nu a fost însă suficientă pentru echipa sa. Cei de la Al Bataeh au revenit în meci și au egalat pe final, meciul terminându-se la egalitate, scor 2-2. În urma acestui rezultat, Al Ittihad Kalba rămâne pe locul 8 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

Dan Petrescu i-a lansat o invitaţie lui Nicolae Stanciu: „Îl aștept la antrenamente, poate o să-i placă!” + Criză de nervi la adresa folosirii sistemului VAR în România

Dan Petrescu i-a lansat o invitație lui Nicolae Stanciu. „Bursucul” vrea să-l vadă pe internaționalul român la unul dintre antrenamentele CFR-ului.

Fotbalistul se află în România, după ce a cucerit titlul în China alături de Wuhan Three Lions.

Reclamă 4 / 0/3

După ce s-a încheiat campionatul din China, Nicolae Stanciu s-a întors în țară pentru a-și petrece vacanța. Fotbalistul a profitat de timpul liber și a mers să se antreneze la baza clubului care l-a lansat în fotbalul mare, Unirea Alba Iulia.

La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, Dan Petrescu i-a lansat o invitație lui Nicușor Stanciu. Antrenorul de la CFR ar fi bucuros să-l aibă la antrenament pe fostul jucător de la Slavia Praga.

„Îl aşteptăm la antrenamente dacă vrea, până îşi găseşte echipă. Şi cine ştie..poate îi place!”, a glumit Dan Petrescu.

De asemenea, tehnicianul campioanei a vorbit și despre modul în care se folosește în campionatul nostru sistemul VAR. „Bursucul” este nemulțumit de anumite decizii luate de arbitrii din Liga 1.

„De ce dracu am mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el? Nu mai înțeleg. Am vrut VAR-ul și acum avem 1000 de probleme mai mari. Nici nu ne uităm la el”, a mai spus Dan Petrescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și