Închide meniul
VIDEO

Atmosferă senzațională la Istanbul! Turcii au făcut spectacol în tribune la Galatasaray – Barcelona. Catalanii, cuceriți de moment: ”Iadul nu mai pare un loc atât de rău!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 20:05

Atmosferă senzațională la Istanbul! Turcii au făcut spectacol în tribune la Galatasaray – Barcelona. Catalanii, cuceriți de moment: ”Iadul nu mai pare un loc atât de rău!”

Atmosferă senzațională la Istanbul, în Galatasaray - Barcelona

Twitter Galatasaray

Atmosferă senzațională la Istanbul, în Galatasaray – Barcelona

După cum au promis, turcii au produs o incendiară la Istanbul, pe arena ”Nef Stadyumu”, pentru duelul de gală Galatasaray – Barcelona, capul de afiș din Europa League. Ultrașii turci i-au așteptat pe adversari cu celebra urare ”Bun venit în infern!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosfera superbă i-a cucerit chiar și pe rivalii catalani, care le-au transmis un mesaj. ”Iadul nu mai pare un loc atât de rău!”, a scris Barcelona pe Twitter.

Gică Hagi și Gică Popescu, spectatori de lux la Galatasaray – Barcelona

Gică Hagi și Gică Popescu se află și ei în tribune la meciul de gală Galatasaray – Barcelona, din manșa retur a optimilor UEFA Europa League.

Cei doi jucători legendari ai României au plecat la Istanbul cu un avion privat pus la dispoziție de oficialii clubului turc. Gică Hagi și Gică Popescu au jucat în timpul carierei atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Din acest motiv, “Baciul” spune că “voi avea inima împărțită în două” la partida de la Istanbul.

Reclamă

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, față în față cu meciul carierei

Galatasaray va încerca să producă marea surpriză și să elimine principala favorită la câștigarea trofeului UEFA Europa League, FC Barcelona. Meciul din tur, din optimi, s-a încheiat cu o remiză albă, iar calificarea se va juca în “infernul” de la Istanbul.

În partida de pe Camp Nou, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren în minutul 79, în timp ce celălalt român din lotul turcilor, Olimpiu Moruțan, a fost lăsat pe bancă.

Galatasaray a reușit un joc excelent în manșa tur și chiar a reușit să marcheze pe final, dar golul a fost anulat pentru un offside. Chiar dacă Cicâldău și Moruțan nu sunt anunțați titulari la partida de diseară, nu este exclus ca Domenec Torrent să îi arunce în luptă în repriza a doua pe cei doi internaționali români.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și