Închide meniul

Alexandru Cicâldău, pe urmele lui Adrian Mutu! Mijlocaşul lui Galatasaray este dorit în Serie A. Italienii au făcut deja oferta de milioane de euro!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2022, 22:18

Alexandru Cicâldău, pe urmele lui Adrian Mutu! Mijlocaşul lui Galatasaray este dorit în Serie A. Italienii au făcut deja oferta de milioane de euro!

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău (24 ani) nu mai are viitor la Galatasaray şi poate ajunge în Serie A. Fiorentina este interesată de serviciile mijlocaşului român. Gruparea de pe „Stadio Artemio Franchi” ar fi făcut deja o ofertă turcilor, anunţă aksam.com.tr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Alex Cicâldău la Galatasaray s-ar putea încheia după un singur sezon. Mijlocaşul român nu este om de bază la gruparea „Cim Bom”, iar în presa internaţională au apărut deja informaţii despre un posibil transfer în Serie A.

Alexandru Cicâldău, dorit de Fiorentina

Cotat la 8 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Alex Cicâldău poate îmbrăca tricoul celor de la Fiorentina. Toscanii ar fi făcut deja o ofertă de 8 milioane de euro, după cum scrie sursa citată. Totuşi, conducerea lui Galatasaray s-a declarat nemulţumită. Turcii cer între 10 şi 12 milioane de euro pentru mijlocaş.

Galatasaray l-a transferat pe mijlocaşul de 24 de ani vara trecută, după ce le-a plătit 6.5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova.

Cicâldău, dorit şi de Betis Sevilla

Alexandru Cicâldău ar putea reuși un transfer de senzație, în La Liga. Mijlocașul de 24 de ani este monitorizat de Betis, iar gruparea din Sevilla este dispusă să îl cumpere de la Galatasaray.

Reclamă

Alb-verzii sunt pe loc de cupe europene și țin aproape de Barcelona și Atletico Madrid. Manuel Pellegrini a cerut întăriri, iar printre țintele lui este și internaționalul român, care are o cotă de piață de 8 milioane de euro.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la superdeporte.es, Alexandru Cicâldău este surpriza pregătită de Betis. Se fac pregătiri pentru posibilele plecări ale lui William Carvalho și Guido Rodriguez, care au făcut un sezon grozav și au atras interesul granzilor Europei.

Ibericii amintesc și de faptul că Cicâldău, care mai are contract până în 2026 cu Galatasaray, mai este dorit și de Sampdoria și Fiorentina. Românul a contribuit la ultima victorie obținută de gruparea „Cim Bom”. A reușit o pasă decisivă în partida cu Karamgumruk, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandru Cicâldău, pe urmele lui Adrian Mutu
  • Mijlocaşul lui Galatasaray este dorit în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și