Închide meniul

Galatasaray îi pune bețe în roate lui Alex Cicâldău! Internaționalul român e dorit în Serie A, însă turcii cer prea mulți bani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 15:25

Galatasaray îi pune bețe în roate lui Alex Cicâldău! Internaționalul român e dorit în Serie A, însă turcii cer prea mulți bani

Alex Cicâldău, pe lista plecărilor la Galatasaray

Alex Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray/ Profimedia

Galatasaray îi pune bețe în roate lui Alex Cicâldău. Internaționalul român a fost scos la vânzare de turci, iar ofertele au apărut în scurt timp. Sampdoria, grupare din Serie A, îl vrea, însă gruparea ”Cim Bom” cere prea mulți bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău a fost cumpărat de la Universitatea Craiova în schimbul a 6.5 milioane de euro. Acum, Galatasaray vrea să facă profit de 1 milion de euro.

Galatasaray îi pune bețe în roate lui Alex Cicâldău

Galatasaray cere 7.5 milioane de euro pentru mijlocașul român, anunță sampnews24.com. Suma este considerată mult prea mare de italieni. Astfel, rămâne de văzut dacă se va ajunge la un numitor comun în această vară.

Într-un singur sezon la Galatasaray, Alex Cicâldău a evoluat în 42 de partide, marcând patru goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte patru.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Reclamă

Cicâldău, dorit și de Fiorentina

Presa din Turcia anunţă că Alex Cicâldău este dorit de Fiorentina. Românul a avut un sezon oscilant pentru Galatasaray, astfel noul antrenor nu ar urma să se bazeze pe serviciile sale în stagiunea următoare.

„Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”.

Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, titrează Aşkam Spor.

Reclamă 4 / 0/3

Fiorentina este una dintre echipele bune ale campionatului italian, clasându-se pe locul 7 sezonul trecut. Galatasaray, de cealaltă parte, a avut un sezon dezamăgitor, şi a terminat pe locul 13. Atfel, turcii nu vor evolua în nicio competiţie europeană.

Gică Hagi: ”Nu i-am recomandat eu la Galatasaray pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Gică Hagi a răbufnit, după ce a fost întrebat de turci despre Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău. Cei doi români au costat-o pe Galatasaray peste 10 milioane de euro în vara lui 2021, când au fost transferați de la FCSB și Universitatea Craiova.

”Cicâldău și Moruțan sunt jucători foarte talentați, dar nu i-am recomandat eu la Galatasaray.

Nu am fost niciodată implicat în transferurile lor. Sunt responsabil doar pentru ce se întâmplă la academia mea, de la Constanța”, a declarat Gică Hagi, citat de sabah.com.  

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și