Închide meniul

Alexandru Cicâldău şi-a găsit echipă! Unde va juca mijlocaşul în sezonul viitor

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 12:28

Reclamă
Alexandru Cicâldău şi-a găsit echipă! Unde va juca mijlocaşul în sezonul viitor

Alexandru Cicâldău şi-a găsit echipă

Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci/ Profimedia

Alexandru Cicâldău şi-a găsit echipă. Mijlocaşul de 26 de ani va pleca de la Galatasaray, în această vară, însă va rămâne în Turcia. Internaţionalul român este dorit cu insitenţă de Konyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a revenit în această vară la Galatasaray, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat de turic la Al Ittihad Kalba. Românul nu va rămâne prea mult timp la campioana Turciei, şi va fi cedat şi în următorul sezon.

Alexandru Cicâldău şi-a găsit echipă

Presa din Turcia anunţă că oficialii de la Konyaspor sunt în negocieri avansate cu Alexandru Cicâldău. „Mai este de reglat un mic detaliu la salariu”, notează bbnharber.com.

Internaţionalul român va fi transferat sub formă de împrumut de la Galatasaray, contractul său cu campioana Turciei urmând să expire în vara lui 2026.

De asemenea, sursa citată mai sus notează faptul că Alexandru Cicâldău şi-ar fi dat deja acordul pentru transferul la Konyaspor: „Negocierile au decurs bine și mijlocașul în vârstă de 26 de ani a acceptat să vină la Konyaspor. Mai este de reglat un mic detaliu, la salariu, cu conducerea lui Galatasaray”, mai scriu jurnaliştii turci, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Alexandru Cicâldău nu intră în planurile celor de la Galatasaray pentru următorul sezon. Mijlocaşul nu a fost utilizat de Okan Buruk nici în primul meci al sezonului, din preliminariile Champions League, contra celor de la Zalgiris.

Şi Olimpiu Moruţan va pleca de la Galatasaray

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan. Impresarul a oferit noi detalii despre situația fotbalistului, legitimat în prezent la Galatasaray.

Giovanni Becali a dezvăluit că are încredere în fotbalistul român. Acesta consideră că Olimpiu Moruțan poate juca chiar și într-un campionat de top al Europei, cum ar fi Serie A, prima ligă din Italia. Totuși, acesta a menționat că momentan Olimpiu Moruțan face parte din planurile celor de la Galatasaray, care forțează intrarea în grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Moruțan este un fotbalist căutat în această perioadă. El a făcut un sezon de nota 7 la Pisa, evoluțiile lui i-au deschis ușa spre oportunități importante. Pisa ar vrea să-l țină (n.r. Să îl transfere) pentru anul viitor, dar va fi aproape imposibil. Moruțan e parte din lot pentru meciurile din preliminariile Champions League, are șansa să demonstreze acolo

Dacă Okan nu-l va păstra, are variante foarte bune în Europa și în Golf. Serie A este un campionat puternic, e potrivit pentru el. Poate juca acolo”, a spus impresarul, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și