Închide meniul

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan sunt aproape să fie antrenaţi de fostul secund al lui Pep Guardiola. Anunţul făcut de turci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 11:10

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan sunt aproape să fie antrenaţi de fostul secund al lui Pep Guardiola. Anunţul făcut de turci

Gigi Becali, dezvăluiri despre Olimpiu Moruţan

Profimediaimages

Ultima echipă antrenată de Domenec Torrent a fost Flamengo, de care s-a despărţit în toamna anului 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, la un pas să fie antrenaţi de secundul lui Guardiola

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan sunt la un pas să fie antrenaţi de fostul secund al lui Pep Guardiola. Domenec Torrent a mai antrenat un român. Este vorba de Alexandru Mitriţă la New York City.

Conform jurnaliştilor turci, Domenec Torrent ar urma să ajungă la Istanbul zilele viitoare, când ar urma să fie prezentat.

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, mesaje emoţionante pentru Fatih Terim

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au avut o primă reacţie după plecarea lui Fatih Terim de la Galatasaray. Cei doi mijlocaşi au postat, pe reţelele sociale, mesaje emoţionante prin care şi-au luat adio de la cel mai titrat antrenor din Turcia.

Gruparea Cim Bom a ajuns pe locul 12 în Super Lig după eşecul cu Giresunspor, scor 0-1, în care ambii internaţionali români au fost titulari. Başkanul lui Galatasaray nu a mai rezistat şi s-a despărţit de „Împărat”. S-au reziliat contractele şi pentru alte şapte persoane din staff.

Reclamă

Voi fi mereu foarte recunoscător pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine, îţi mulţumesc„, a scris Cicâldău pe Instagram. Acesta a folosit şi un emoji cu o coroană.

Şi Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj pentru Terim. „Sunt recunoscător pentru că te-am întâlnit! Îţi mulţumesc mult pentru tot„, a scris şi fotbalistul de 22 de ani.

Fatih Terim şi-a luat deja adio de la Moruţan şi Cicâldău

Fatih Terim a plecat de la Galatasaray. Antrenorul care i-a adus la gruparea „Cim Bom” pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău a fost dat afară după o întâlnire cu başkanii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fotomac.com.tr, Terim a avut o întâlnire de 15 minute cu preşedintele Burak Elmas, în urma căreia „Împăratul” a fost dat afară de la Galata, club pe care îl lasă pe locul 12, la 22 de puncte distanţă de liderul Trabzonspor.

Turcii susţin că la finalul întâlnirii, Fatih Terim a mers la stadion pentru a-şi lua lucrurile şi pentru a le spune adio jucătorilor şi angajaţilor de la club.

Terim a mai antrenat echipa în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013. El a mai pregătit formaţiile Ankaragucu, Goztepe, Fiorentina, AC Milan şi naţionala Turciei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și