Închide meniul

Alexandru Măţan, gol spectaculos în MLS! Columbus Crew, calificare în semifinalele Conferinţei de Est

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2023, 10:41 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 15:49

Reclamă
Alexandru Măţan, gol spectaculos în MLS! Columbus Crew, calificare în semifinalele Conferinţei de Est

Alexandru Măţan, gol spectaculos în MLS

Alexandru Măţan sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Alexandru Măţan a marcat un gol spectaculos pentru Columbus Crew, care s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Est a Major League Soccer (MLS), după ce a învins-o pe Atlanta United cu scorul de 4-2, în meciul al treilea al seriei din play-off. El şi-a trecut în cont şi un assist, la reuşita de 4-1 a gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 2-0 şi 2-4 în primele două partide ale seriei, Columbus Crew avea 3-0 în meciul decisiv după circa o jumătate de oră, prin golurile marcate de Darlington Nagbe (9), Malte Amundsen (17) şi Alexandru Măţan (33), ultimul pe contraatac.

Intră aici pentru a vedea golul lui Alexandru Măţan!

Alexandru Măţan, gol spectaculos în MLS! Columbus Crew, calificare în semifinalele Conferinţei de Est

Georgios Giakoumakis a redus din diferenţă pentru United (35), dar Diego Rossi a refăcut ecartul, după un assist al lui Alexandru Măţan (47). Xande Silva a stabilit scorul final în minutul 50 al partidei.

În semifinalele conferinţei, Columbus Crew o va înfrunta pe Orlando City.

Măţan, care a fost schimbat în min. 90+5 cu Kevin Molino, are două goluri marcate în acest sezon în MLS în 34 de partide, dar şi 11 assist-uri.

Reclamă

Alexandru Mățan a marcat primul gol pentru Columbus Crew în martie anul acesta, după ce jucase deja 41 de partide pentru echipa americană. El a fost împrumutat la Rapid în prima jumătate a sezonului 2022-2023, dar nu l-a impresionat pe antrenorul Adrian Mutu. Mățan a revenit în Statele Unite după numai patru luni petrecute în Giulești și doar șase meciuri jucate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și